Voeding & Beweging, dé combinatie om af te vallen.

Sporten geeft energie. Door je lichamelijk in te spannen en gezonder te eten word je fitter, zit je beter in je vel en gaat je huid stralen. Je algehele gezondheid heeft baat bij geregeld sporten en gezonde voeding. Zo verhoog je je weerstand, verklein je overgewicht en verminder je de kans op hart- en vaatziekten

Wanneer je bij ons start ontvang je altijd:

  • Rustig aan beginnen zodat je lichaam kan wennen aan fitness
  • Een gedetailleerd voedingsplan met behulp van het Vytal Voedingsplatform

  • We stellen realistische en haalbare doelen in samenspraak met jou
  • We plannen vaste afspraken/momenten
  • We helpen jou om de oefeningen veilig & correct uit te voeren.
  • Normaal en voldoende eten met gemakkelijke en lekkere ingrediënten.

  • Lust je een gerecht niet? Geen punt, dit kun je zelf met 1 druk op de knop wijzigen in een ander gerecht.

Met behulp van effectieve, intensieve begeleiding bereik sneller je doel en dus ook resultaten bij AeroFitt. Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek. Wat je wens ook is, we helpen je graag om jouw voedingspatroon gezonder te maken en jouw persoonlijke doel(en) te behalen.
Seniorenlessen bij FeelGoodClub AeroFitt

X-Fittt GLI

X-Fittt is dé Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding.

X-Fittt is een programma dat is opgesteld door professionals in nauwe samenwerking met mensen met overgewicht of ervaring met overgewicht.

Groepslessen bij FeelGoodClub AeroFitt

Gewichtsconsulenten & Diëtist

Wil je graag een gezond gewicht bereiken? Of wil je lekker in je vel zitten en met veel energie door het leven gaan?

Hoe is jouw relatie met eten? Heb je ooit onderzocht welke manier van eten het beste werkt voor jouw lichaam? Kun je daar wat hulp bij gebruiken, een stok achter de deur, van een kenner op dat gebied?

Graag laten we je ervaren wat de opmerkelijke fysieke en emotionele voordelen zijn door je lichaam te voeden met eten dat voor JOU werkt.

Maak kennis met onze gewichtsconsulenten en diëtist.

Seniorenlessen bij FeelGoodClub AeroFitt

Vytal

VYTAL is een handige app waarmee je binnen enkele minuten automatisch je eigen persoonlijke voedingsschema kunt opstellen, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeuren, allergieën, eten met het hele gezin en maximale bereidingstijd.

Het voedingsplatform VYTAL is voor al onze Result/Feelgood leden GRATIS te gebruiken, download de App en kies jouw FeelGoodClub AeroFitt vestiging.

Seniorenlessen bij FeelGoodClub AeroFitt

Personal Training

De meest gehoorde reden om met een personal trainer aan de slag te gaan zijn niet de trainingsschema’s of voedingsplannen, maar om als een stok achter de deur te dienen. Een extra motivatie, zodat wanneer het even tegen zit, of de eerste weken van januari alweer voorbij zijn, je niet in de verleiding komt je training (trainer) te laten schieten.

Onze coaches vinden het een uitdaging om te zoeken naar de punten die voor jou belangrijk zijn. Dit zijn dan ook de punten waar onze Personal Trainers extra op coachen en aandacht aan besteden, zodat jij het maximale trainingsresultaat kan bereiken.

Personal Coaching

Personal Coaching

Met een personal coaching lidmaatschap bij AeroFitt start je met een professionele health-check. De uitgebreide opstart procedure helpt jou, je doel te visualiseren. Gedurende het traject, motiveren en sturen we je bij, zodat je dichter bij je doel komt, dit doen we door middel van persoonlijk afgestemde coaching sessies.

Een groot voordeel, zijn de één op één trainingen met een personal trainer of gewichtsconsulente, die je bij een personal coaching lidmaatschap krijgt.

Seniorenlessen bij FeelGoodClub AeroFitt

Sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen, effectieve 10-daagse trainingsmethode op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

Samen met je AeroFitt Coach train je je lichaam in 10 dagen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, (sap)vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Je coach stelt een persoonlijk programma voor je samen dat je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat onder andere op welke intensiteit je moet trainen en een op maat gemaakt voedingsschema

Seniorenlessen bij FeelGoodClub AeroFitt

Challenges om zelf te volgen

Je lichaam heeft een eigen afvalverwerkingssysteem die afvalstoffen en schadelijke stoffen via o.a. de nieren en lever opruimt. Dus in theorie zou je lichaam het zelf grotendeels kunnen.

We krijgen echter tegenwoordig meer schadelijk stoffen binnen en niet van alle stoffen is bekend of het lichaam het zelf goed kan verwerken. Dus daarom is het goed om periodiek je lichaam een handje te helpen met het detoxen.

Seniorenlessen bij FeelGoodClub AeroFitt

Feel Good, Eat better

Wil je advies in een plan van aanpak die voor jou werkt?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak dan nemen we alles samen door en geven je ons advies.

  • 1. Vrijblijvende kennismaking

Laat je rondleiden in een van onze AeroFitt clubs en krijg alles te horen over de faciliteiten en het sportaanbod van AeroFitt.

  • 2. Gratis 7-dagenpas

Ben jij benieuwd hoe onze AeroFitt clubs eruit zien en wat wij allemaal te bieden hebben? Probeer dan eens een gratis 7-dagenpas!

  • 3. Of schrijf je direct in

Al bekend met ons? Schrijf je dan eenvoudig online in en start direct met sporten!