Vind jouw favoriete faciliteit!

Faciliteiten bij AeroFitt

Faciliteiten bij AeroFitt

FeelGoodClub AeroFitt wil zich graag onderscheiden ten opzichte van andere sportscholen. Om het sport- en fitnessplezier te vergroten bieden wij een aantal faciliteiten die niet standaard zijn in iedere sportschool.

Bekijk hier het lesrooster van jouw vestiging

Als je op zoek bent naar een sportschool die meer te bieden heeft dan alleen de standaard faciliteiten, dan is FeelGoodClub AeroFitt misschien wel de sportschool voor jou. Hier vind je niet alleen de traditionele fitnessapparatuur en groepslessen, maar ook een aantal unieke en luxe faciliteiten.

Laten we beginnen met de eGym. Dit is een revolutionair krachttrainingsysteem dat is ontworpen om het beste uit jouw training te halen. Het systeem maakt gebruik van slimme technologie die het gewicht en de weerstand automatisch aanpast, waardoor je altijd de juiste intensiteit hebt en je spieren optimaal traint. En het beste van alles is dat het programma voor jou op maat wordt gemaakt, zodat je altijd de juiste oefeningen doet voor jouw lichaam en doelen.

Naast de eGym heeft FeelGoodClub AeroFitt ook virtuele trainingszalen. Hier kun je deelnemen aan virtuele lessen op groot scherm, die je het gevoel geven dat je in een echte les zit. Of je nu liever meedoet aan een yoga-, pilates- of HIIT-training, je kunt altijd een virtuele les vinden die bij jouw voorkeuren en schema past.

Als je behoefte hebt aan ontspanning na je workout, dan kun je gebruik maken van de sauna en de snelbruiner. Hier kun je tot rust komen en je spieren ontspannen, terwijl je tegelijkertijd een kleurtje opdoet. En als je van meer competitieve activiteiten houdt, dan kun je de soccersquashbaan uitproberen. Dit is een combinatie van voetbal en squash, waarbij je tegenstanders uitdaagt in een intensieve, dynamische sport.

Voor ouders is er ook nog eens de kinderopvang beschikbaar, zodat ze in alle rust kunnen sporten, terwijl hun kinderen in goede handen zijn. De kinderopvang is uitgerust met speelgoed, spelletjes en professionele kinderopvang, zodat jouw kinderen zich ook goed kunnen vermaken terwijl jij aan het sporten bent.

Kortom, bij FeelGoodClub AeroFitt vind je alles wat je nodig hebt voor een complete en luxe sportervaring. Of je nu behoefte hebt aan de nieuwste technologie, virtuele lessen, ontspanning of sportieve uitdagingen, hier vind je het allemaal. En de professionele en vriendelijke instructeurs staan altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Kom gerust eens langs om de faciliteiten te bekijken en een rondleiding te krijgen. We verwelkomen je graag bij FeelGoodClub AeroFitt!