Sport, zwem en ontspan bij onze FeelGoodClubs!

Alles onder één dak om te ontspannen!

Alles onder één dak om te ontspannen!

Uniek!

Krijg onbeperkt toegang tot FeelGoodClub AeroFitt en Wellness Center de Bronsbergen.

Iedereen heeft het druk. Constant “aan” staan kan negatieve effecten op het dagelijks leven hebben. Ontspanning is dus erg belangrijk. Het is goed voor de gezondheid en het helpt om positief te blijven.

Pak daarom deze kans, word lid en combineer onbeperkt sporten en ontspannen bij FeelGoodClub AeroFitt en Wellness Center de Bronsbergen.

Beauty voordeel voor onze Wellness leden, zo ontvang je altijd 10% korting op massages, gezichtsbehandelingen, hamam en lichaamsbehandelingen.

Het Wellness abonnement bedraagt € 79,95 per 4 weken. 

Feel Good, Feel Better!

Feel Good, Feel Better!

Bij een gezonde levensstijl horen zowel periodes van enorme drukte als periodes van ontspanning. Het is logisch dat ons lichaam niet alsmaar “aan” kan zijn, dit zal ons op lange termijn namelijk opbreken. Stress is hierbij misschien wel de epidemie van deze eeuw.

Een bezoek aan FeelGoodClub AeroFitt kan ervoor zorgen dat je even alle mentale ballast van je schouders afhaalt. Stress zal verminderen en de mentale batterij wordt opgeladen. Het schijnt dat mensen die regelmatig een bezoek aan een wellness brengen of een body en mind les volgen minimaal 2 keer zo productief zijn en een beter concentratie vermogen hebben.

1. Starten maar!

Bij je eerste bezoek aan onze FeelGoodClub leggen wij je stap voor stap uit welke ontspanningsmogelijkheden er zijn en wat ons aanbod is aan Body en mind groepslessen. Wij staan voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Wil je werken aan specifieke doelen? Dan helpen we je met een plan op maat.

2. Waar sta je nu?

2. Waar sta je nu?

Tijdens je 2e bezoek kun jij al gaan genieten van onze faciliteiten en nog mooier ook die van Wellness Center de Bronsbergen.

Het is bewezen dat wanneer je regelmatig naar de wellness gaat, dat je simpelweg langer leeft! Naast dat je mentaal gestrest kan zijn, kan je lichaam ook worden blootgesteld aan stress. En dat is uiteraard niet goed op lange termijn.

Sauna, Body & mind groepslessen of baantjes zwemmen leveren allen een positieve bijdrage aan fysieke ontspanning.

3. En dan?

Een bezoek aan de wellness zorgt er voor dat je een positievere houding ontwikkeld waardoor je sociaal gezien sterker wordt omdat je lekker in je vel zit.

Even opladen, uitrusten, herstellen en ontspannen; even wat ‘me-time’. Genieten van de wellness faciliteiten is dé manier om te ontspannen, zowel voor lichaam als geest. Denk bijvoorbeeld aan een saunabezoek, hierbij komen door de warmte stoffen vrij, die je lichaam verlichten van pijn. Ook zorgt deze warmte op je lichaam voor ontspanning. De stilte en ontspanning geven je geest tenslotte rust.

Het leven kan soms erg stressvol zijn. Je to-do list wordt alleen maar langer en het einde lijkt maar niet in zicht te komen. De faciliteiten van Wellness Center de Bronsbergen zijn dan ideaal om even te ontsnappen aan het drukke leven.

Meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Wellness Center de Bronsbergen

Kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty.