Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

If it doesn’t challenge you, it won’t change YOU.

Laat ons helpen met een advies op maat

Met welk lidmaatschap wil je starten? Is AeroFitt een club die bij mij past? Doe nu de online lidmaatschapstest.
Beantwoord 8 korte vragen en we geven jou meteen advies.

In 1 minuut ingevuld

Deze test is geheel vrijblijvend en er zijn géén kleine lettertjes. Bovendien zit je nergens aan vast en krijgt een lidmaatschapsadvies op maat. Binnen 1 minuutje weet je meer.

Stap 1 van 2

Stap 1 van 2 - Je gegevens

Stel niet uit, start vandaag nog met jouw pad naar een gezondere leefstijl!

Kies jouw doelstelling

Ontdek je eigen fitness score

Middels enkele tests die afgenomen worden door onze gecertificeerde fitnesstrainers ontdekken we jouw huidige fitness score. Op basis van deze score gaan wij een programma op maat samenstellen die past bij jouw wensen en doelen!

Ontdek jouw lichaam samenstelling

Wanneer je voor het eerst bij ons komt zullen wij een Inbody test gaan afnemen.

InBody-toestellen maken gebruik van een methode die Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA) wordt genoemd om de lichaamssamenstelling te meten. Hierbij wordt uw gewicht in verschillende componenten verdeeld zoals vetvrije massa en vetmassa om je gezondheid en voedingspatroon te evalueren.

Geloof er in, dat is het begin

01. Kennismaking

Ben jij benieuwd hoe onze AeroFitt clubs eruit zien en wat wij allemaal te bieden hebben? Plan dan een gratis en vrijblijvende afspraak.

02. Krijg een rondleiding

Laat je rondleiden in een van onze AeroFitt clubs en krijg alles te horen over de faciliteiten en het sportaanbod van AeroFitt.

03. Doelen stellen

Na de gratis rondleiding gaan we samen kijken wat jouw doelen zijn en hoe we deze kunnen gaan bereiken met elkaar. Daarbij kijken wij ook naar het lidmaatschap dat bij jou past.