Body Attack

Aanbod: Groepslessen

Body Attack is een dynamische groepsles die wordt gegeven bij FeelGoodClub AeroFitt. Deze les is ontwikkeld door het wereldbekende Les Mills. Het is een zeer intensieve les waarin verschillende soorten bewegingen worden gecombineerd, waaronder cardio, kracht- en plyometrische oefeningen. De instructeur begeleidt de groep en voert samen met de deelnemers de bewegingen uit.

Het doel van Body Attack is het verbeteren van de cardiovasculaire conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Door de hoge intensiteit van de oefeningen verbranden deelnemers ook veel calorieën. Dit zorgt voor gewichtsverlies en het opbouwen van spiermassa.

De groepsles is opgebouwd uit verschillende fases, elk met een eigen doel. Zo begint de les met de warm-up, gevolgd door het verzwaren van de intensiteit. Hierna volgt de cardiofase, waarin de hartslag hoog wordt gehouden. Na deze fase wordt er gewerkt aan spierversterking en kracht. Tenslotte wordt de les afgesloten met een cooling-down.

Naast het verbeteren van de conditie en kracht, is Body Attack ook een leuke en sociale manier van sporten. Deelnemers motiveren elkaar om door te gaan en de instructeur zorgt voor een goede sfeer. Bovendien kunnen alle niveaus meedoen, omdat de oefeningen kunnen worden aangepast aan ieders niveau en conditie.

Door de combinatie van cardio, kracht en uithoudingsvermogen is Body Attack een complete en effectieve groepsles. Bij FeelGoodClub AeroFitt wordt deze les op verschillende tijden aangeboden. Ook voor niet-leden is het mogelijk om een keer vrijblijvend deel te nemen. Ben je dus op zoek naar een uitdagende en intensieve groepsles waarbij je ook nog eens plezier hebt? Dan is Body Attack bij AeroFitt misschien wel iets voor jou!

Waarom is Body Attack goed voor jou?
 • Je verbrandt erg veel calorieën.
 • Vormt en verbetert je lichaam.
 • Verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen.
 • Verbetert je coördinatie en lenigheid.
 • Ontwikkelt nog meer kracht, doordat je kernspieren extra worden getraind.
 • Verbetert je gezondheid en versterkt je botten.
 • Verhoogt je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout.
Hoe ziet een les er uit?
 1. Body Attack is een cardiotraining van 55 minuten waarbij je snel je snelheid, conditie, kracht en behendigheid verbetert. Omdat de les in groepsverband is wordt je nog gemotiveerder om het beste uit jezelf te halen!
 2. De les begint, onder leiding van een gecertificeerde instructeur, met een warming-up. Dit zijn grote en eenvoudige bewegingen. Geleidelijk aan worden de oefeningen intensiever.
 3. Na de warming- up beland je in het middengedeelte van de les met twee intensieve pieken die gericht zijn op herstel en opbouw. Je traint hierbij zowel je boven- als je onderlichaam. Hierbij worden je snelheid en coördinatie getest.
 4. Het laatste gedeelte van de les geeft je de tijd om te herstellen, te rekken en te strekken.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

 • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod