Bootcamp

Aanbod: Groepslessen

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende groepsles die je op een intensieve manier aan het werk zet? Dan is Bootcamp bij FeelGoodClub AeroFitt iets voor jou! Met deze groepsles train je niet alleen je hele lichaam, maar werk je ook aan je uithoudingsvermogen en conditie.

Bootcamp is een full-body workout die zowel kracht- als cardiotraining omvat. Tijdens de les word je door een ervaren trainer door verschillende oefeningen geleid. Denk hierbij aan hardlopen, jumping jacks, lunges, squats en push-ups. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van materialen zoals kettlebells, weerstandsbanden en touwen. Door de afwisseling in oefeningen blijf je constant gemotiveerd en uitgedaagd.

De Bootcamp groepsles is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De trainer kan de intensiteit van de oefeningen aanpassen aan jouw niveau, zodat je altijd op jouw eigen niveau traint. Het is een ideale manier om aan je conditie en kracht te werken, zonder dat je zelf een heel trainingsprogramma hoeft op te stellen.

Bootcamp is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Door in een groep te sporten, word je gemotiveerd en gestimuleerd om net dat beetje extra te geven.

De belangrijkste ingrediënten voor een Bootcamp training zijn:

  • Sporten met plezier
  • Actief bewegen in de buitenlucht
  • In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren, fit en soepel worden (of blijven)
  • Altijd op je eigen niveau trainen
  • Afwisselende en uitdagende trainingen onder begeleiding van onze instructeurs

Kortom: Bootcamp is de ideale training om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod