Float AeroFitt

Float AeroFitt

Bij Float AeroFitt wordt les gegeven op een drijvende mat. Dit zorgt ervoor dat je werkt aan je houding, balans en kernstabiliteit. Door de constante beweging van het wateroppervlak ben je tijdens de oefeningen aan het balanceren. Je traint hierdoor veel verschillende spiergroepen. Op een leuke en innovatieve manier train je jezelf fit!

Voor wie is Float AeroFitt?

We bieden een drietal varianten aan. Voor ieder wat wils. Tijdens Float AeroFitt ligt de nadruk op fitnessoefeningen en bij Float AeroFitt Yoga en Float AeroFitt Pilates verzorgen we een yoga of pilates les op het water. Alle oefeningen voer je uit op een drijvende mat terwijl je continu bezig bent je balans te houden.

Waarom is Float AeroFitt goed voor jou?

Wil je werken aan je core stability, je houding en balans? Wil je spieren trainen waarvan je niet eens weet dat je ze hebt?  Dan is Float AeroFitt de les voor jou! Float AeroFitt wordt gegeven in lessen van een half uur. Voor of na het halve uur mag je aansluiten bij het banen zwemmen. (zie het rooster voor de mogelijkheden). Onze instructeurs zullen eens in de 2 maanden de lessen vernieuwen.

Kleding
Tijdens de Float AeroFitt lessen mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Gratis 7 dagen pas