Jentha Fysiotherapie

Aanbod: Fysiotherapie

Jentha: specialisten in fysiotherapie

Jentha Fysiotherapie is al meer dan 30 jaar actief in Hengelo (Gld) en omgeving. Bij Jentha staat een actieve en persoonlijke benadering van de patiënt centraal. De patiënt speelt zelf een actieve rol in het genezingsproces en is medeverantwoordelijk voor zijn of haar herstel.

Jentha Fysiotherapie is gevestigd aan de Kampstraat in Hengelo en bij FeelGoodClub AeroFitt in Hengelo. De fysiotherapeuten van Jentha beschikken over diverse specialisaties. Daardoor zijn wij in staat om veel verschillende klachten te behandelen. Om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen leveren zijn de meeste van onze fysiotherapeuten gediplomeerd met de titel ‘master’. De specialisaties en diensten die wij bieden zijn:

Naast de gebruikelijke behandelruimtes beschikken wij tevens over een oefenzaal waar oefengroepen en patiënten kunnen trainen en revalideren. Ook zijn wij gevestigd bij FeelGoodClub AeroFitt in Hengelo, waar wij tijdens de fysiotherapeutische behandelingen gebruik kunnen maken van de faciliteiten van AeroFitt. De praktijk is laagdrempelig en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze kernwoorden zijn: kwaliteit, maatwerk, deskundigheid en persoonlijke benadering. Jentha Fysiotherapie is een Pluspraktijk.

Wij zien u graag in onze praktijk!

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.jentha.nl

Jentha – specialisten in fysiotherapie

Raadhuisstraat 18a

7255 BN Hengelo
0575-464440

info@jentha.nl

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod