RPM

Aanbod: Groepslessen

RPM is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren en een betere fietsprestatie wil neerzetten.

Je moet in een energietekort zitten om af te vallen. De groepsles kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en de choreografie wisselen. De kracht van RPM ligt in de eenvoud en het bereiken van je persoonlijke doelen.

Feelgoodclub AeroFitt biedt een nieuwe methode van spinning en indoorcycling aan. Deze wordt gegeven op basis van wattage, deze kan op een interactieve manier worden weergegeven op een groot scherm of via een persoonlijk App. Hierbij kunnen de deelnemers op een correcte en veilige manier trainen, eventueel ter voorbereiding of tijdens het wielerseizoen.

Voor wie is RPM?

Het mooie van deze groepsles is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is; man, vrouw, jong en oud, van beginner tot gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, Zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.

Waarom is RPM goed voor jou?

Uit een vergelijkend onderzoek tussen  RPM, steps, aerobics en trainen met gewichten bleek RPM het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen. Het ultieme programma dus!

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod