Sporten geeft je energie en verbetert je gezondheid!

Alles onder één dak om fitter te worden!

Alles onder één dak om fitter te worden!

Sporten geeft energie. Door je lichamelijk in te spannen, word je fitter, zit je beter in je vel en gaat je huid stralen. Maar dat niet alleen. Ook je algehele gezondheid heeft baat bij geregeld sporten. Zo verhoogt regelmatig bewegen je weerstand, verklein je overgewicht en verminder je de kans op hart- en vaatziekten. 
Ga je het liefst lui op de bank hangen als je uit je werk komt? Omdat je je moe voelt? Jammer, want van fysieke inspanning krijg je een enorme oppepper. Sporten geeft energie en zorgt voor een fit gevoel. Trek je sportschoenen en –kleding aan en volg een groepsles, Small Group training of individuele training bij FeelGoodClub AeroFitt. Zo stimuleer je onder andere je bloedsomloop, krijg je meer zuurstof binnen en krijg je een minder moe gevoel.
Liever een stok achter de deur? Probeer dan eens Personal training, waarbij onze trainers jou dagelijks motiveren om je doelstellingen te halen.
  • Sporten geeft energie en bevordert je nachtrust

  • Sporten geeft energie en bestrijdt vermoeidheid

  • Regelmatig sporten bestrijdt stress

  • Regelmatig bewegen verbetert je conditie

  • Minder risico op hart- en vaatziekten

  • Strakker in je vel met sporten

Feel Good, Feel Better!

Feel Good, Feel Better!

Sport geeft energie maar ook een betere conditie! Beweeg je regelmatig? Dan merk je dat aan je conditie. Je bent minder snel buiten adem. Wil je je conditie verbeteren? Kom dan in actie en span je lichamelijk regelmatiger in.

Loop overigens niet te hard van stapel. Begin rustig aan en bouw het langzaam op. Zo blijf je gemotiveerd en voorkom je blessures. Beweeg je zo’n 5 keer per week 30 minuten? Matig tot intensief? Ook dan zal je merken dat sporten energie geeft en zorgt voor meer vitaliteit.

1. Starten maar!

Bij je eerste bezoek aan onze FeelGoodClub leggen wij je stap voor stap uit hoe onze fitnessapparaten werken, laten wij indien gewenst de groepsleszalen zien en zullen onze instructeurs voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

2. Waar sta je nu?

2. Waar sta je nu?

Tijdens je 2e bezoek zullen wij een aantal tests afnemen waaronder een inbody meting. Aan de hand van deze gegevens zullen onze instructeurs samen met jou je doelen gaan bepalen en een persoonlijk sportschema gaan uitwerken.

3. En dan?

Je persoonlijke schema is klaar, we hebben dit met je doorgenomen en bij vragen weet je ons te vinden. We zullen nu ieder kwartaal een Coachingsgesprek met je houden, hierin kijken we naar resultaten, doen we de testen opnieuw en stellen we waar nodig je doelen bij.

Ben jij al buiten adem als je een trap oploopt? Een betere conditie opbouwen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je kunt je conditie gemakkelijk verbeteren door regelmatig meer te bewegen.

Welke vorm van beweging je ook kiest, het is belangrijk om ook aandacht te besteden aan de warming-up. Daarmee maak je je spieren klaar voor de prestatie die je gaat leveren. En je verkleint ermee de kans op spierpijn en blessures. Voorafgaand aan een workout is het verstandig om je activiteit rustig op te bouwen. Loop bijvoorbeeld eerst even een stukje op de loopband, of ga een stukje warmtrappen op een fiets bij onze FeelGoodClubs en doe vervolgens wat rekoefeningen voordat je met je workout start.

Wist je dat al onze cardio apparaten voorzien zijn van touchscreens met schitterende displays en vloeiende app-interfaces.  Je kunt verbinding maken met entertainment (tv-zenders), sociale media, het laatste nieuws van onze FeelGoodClubs lezen en meer.

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Bij ons hangt een aangename en ongedwongen sfeer en onze instructeurs staan altijd voor jou klaar.

Liever eerst proberen?

Probeer het dan eens vrijblijvend uit.

Wij willen iedereen helpen met het creëren van een gezondere levensstijl

Gratis 7 dagen pas