Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

If it doesn’t challenge you, it won’t change YOU.

Ben je op zoek naar een sportschool waar je met plezier naartoe gaat en waar je de beste faciliteiten en begeleiding krijgt? Dan is FeelGoodClub AeroFitt Didam de perfecte keuze voor jou! Hieronder vind je de redenen waarom jij moet starten met sporten bij AeroFitt Didam.

Een breed scala aan faciliteiten

Bij AeroFitt Didam beschikken we over een breed scala aan faciliteiten om jou te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Onze sportschool beschikt over een ruime fitnessruimte, waarin we een uitgebreid assortiment aan cardio- en krachtapparatuur hebben staan. Hierdoor kun je zelfstandig aan de slag gaan met je training en jezelf uitdagen om steeds beter te worden.

Naast de fitnessruimte biedt AeroFitt Didam ook virtuele trainingszalen waar je aan verschillende groepslessen kunt deelnemen, zoals Spinning, XCore, BodyPump en meer. Zo kun je onder begeleiding van een professionele instructeur deelnemen aan groepslessen op elk gewenst moment.

Unieke eGym-training

Een van onze unieke faciliteiten is de eGym. Met dit geavanceerde trainingsconcept worden alle grote spiergroepen in het lichaam op een efficiënte manier getraind. De eGym maakt gebruik van volautomatische krachtapparatuur die zich aanpast aan jouw persoonlijke niveau. Het programma wordt op maat gemaakt voor jouw lichaam en zorgt voor een optimale stimulans van de spieren.

Professionele begeleiding

Bij AeroFitt Didam staan onze ervaren en gediplomeerde fitnessinstructeurs klaar om je te helpen bij het behalen van je doelen. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trainingsmethoden en kunnen je advies geven over voeding en lifestyle. Onze instructeurs zijn er niet alleen om je te begeleiden, maar ook om je te motiveren en te inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Kinderopvang

Als ouder kan het lastig zijn om tijd te vinden om te sporten. Bij AeroFitt Didam hebben we daarom kinderopvang beschikbaar, zodat jij je kinderen veilig kunt achterlaten terwijl je aan je gezondheid werkt. Onze professionele medewerkers zorgen voor je kinderen terwijl jij je kunt richten op je training.

Ontspanning na de training

Bij AeroFitt Didam kun je niet alleen werken aan je fysieke gezondheid, maar ook aan je mentale gezondheid. Na je training kun je heerlijk ontspannen in onze sauna of een kleurtje opdoen onder onze snelbruiner. Ook hebben we een soccersquashbaan waar je na je training nog even lekker actief kunt zijn en je energie kwijt kunt.

Gratis 7 dagen pas

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te kiezen voor een sportschool waar je je thuis voelt en waar je de beste begeleiding en faciliteiten krijgt. Daarom bieden wij bij AeroFitt Didam een gratis 7 dagen pas aan, zodat je onze sportschool kunt ervaren en kunt ontdekken

Stel niet uit, start vandaag nog met jouw pad naar een gezondere leefstijl!

Fitnessen doe je bij AeroFitt.

FeelGoodClub AeroFitt is een sportschool die op veel verschillende manieren onderscheidend is van andere sportscholen. In dit artikel zullen we kijken waarom het zo’n goede keuze is om te sporten bij AeroFitt.

Ten eerste is de sfeer bij AeroFitt geweldig. Het is een club waar iedereen zich welkom voelt, van beginnende sporters tot ervaren sporters. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de medewerkers zijn altijd bereid om advies te geven over hoe je het beste uit je training kunt halen. De club heeft ook een gevarieerd ledenbestand, zodat je gemakkelijk nieuwe mensen kunt ontmoeten en vrienden kunt maken tijdens het sporten.

Ten tweede heeft AeroFitt een uitstekend aanbod aan faciliteiten. Het beschikt over een breed scala aan cardio-apparatuur, krachtapparatuur en vrije gewichten. Bovendien is er een eGym circuit, een innovatief trainingsprogramma dat gebruik maakt van slimme fitnessapparatuur die zich automatisch aanpast aan jouw niveau en doelen. De virtuele trainingszalen bieden ook een scala aan groepslessen, zodat je kunt deelnemen aan lessen op elk moment van de dag. Daarnaast is er een sauna, een snelbruiner, soccersquash en kinderopvang.

Een derde reden om voor AeroFitt te kiezen is het deskundige personeel. De instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben ervaring in het helpen van mensen bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Ze zijn er om je te begeleiden en te motiveren, of het nu gaat om het samenstellen van een trainingsprogramma, het geven van advies over voeding of het tonen van de juiste techniek tijdens het uitvoeren van oefeningen.

Een vierde reden om voor AeroFitt te kiezen is de flexibiliteit die ze bieden. Ze zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Daarnaast bieden ze een breed scala aan abonnementen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu regelmatig komt of af en toe, er is altijd een abonnement dat past bij jouw wensen.

Een vijfde en laatste reden om te kiezen voor AeroFitt is de gemeenschap die ze creëren. Bij AeroFitt gaat het niet alleen om sporten, maar ook om het creëren van een gezonde levensstijl en het opbouwen van relaties met andere leden. Ze organiseren regelmatig evenementen en uitdagingen om hun leden gemotiveerd te houden en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Samenvattend is AeroFitt de beste keuze als je op zoek bent naar een sportschool met een geweldige sfeer, uitstekende faciliteiten, deskundig personeel, flexibiliteit en een gemeenschap van leden die zich allemaal inzetten voor het bereiken van hun fitnessdoelen. Het is een sportschool die geschikt is voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau of doelen.