Bij FeelGoodClub AeroFitt, dé sportschool in de regio Bronckhorst en de Liemers, kun je terecht voor een complete fitnesservaring. Onze vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen bieden een breed scala aan faciliteiten, waaronder groepslessen, krachtapparatuur, cardio apparatuur, Personal training, eGym en sauna en snelbruiner.

Groepslessen zijn een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en je fitnessdoelen te bereiken. Bij AeroFitt bieden we een uitgebreid aanbod aan groepslessen, waaronder spinning, bodypump, zumba en yoga. Onze professionele instructeurs helpen je bij het behalen van je doelen en zorgen ervoor dat je plezier hebt tijdens de les.

Naast groepslessen bieden we ook een uitgebreide selectie kracht- en cardio-apparatuur. Onze fitnessruimtes zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur van topmerken, waaronder Technogym en Matrix. Onze deskundige trainers zijn er om je te helpen bij het opstellen van een trainingsplan dat bij jouw fitnessniveau en doelen past.

Voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijkere aanpak, biedt AeroFitt ook Personal training aan. Onze gecertificeerde Personal trainers zijn er om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en geven je de individuele begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Met de eGym-technologie bieden we een innovatieve manier om te trainen, waarbij je trainingssessies geheel zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Met een programma dat speciaal is ontwikkeld voor jouw trainingsniveau, word je gemotiveerd om de meest optimale resultaten te behalen.

Na een intensieve training kun je heerlijk ontspannen in onze sauna of gebruik maken van onze snelbruiner. Beide faciliteiten zijn een geweldige manier om te herstellen van de inspanningen en jezelf te verwennen.

Kortom, bij FeelGoodClub AeroFitt heb je alles wat je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Kom langs bij een van onze vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem of Zutphen en ervaar zelf onze complete fitnesservaring.