Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

If it doesn’t challenge you, it won’t change YOU.

Laat ons helpen met een fitnessprogramma op maat!

Bij FeelGoodClub AeroFitt begrijpen we dat ieder persoon uniek is en daarom ook een unieke aanpak nodig heeft om fit en gezond te worden. Daarom stellen onze fitnesstrainers altijd een fitnessprogramma op maat samen voor elk individueel lid.

Onze trainers hebben de expertise en ervaring om te begrijpen wat jij nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Door een programma op maat samen te stellen, zorgen onze trainers ervoor dat je de juiste oefeningen doet, in de juiste volgorde en met de juiste intensiteit. Hierdoor wordt het risico op blessures verminderd en wordt het behalen van de gewenste resultaten bevorderd.

Een op maat gemaakt fitnessprogramma kan ook rekening houden met de tijd die je beschikbaar hebt om te trainen en eventuele voorkeuren voor bepaalde activiteiten. Dit maakt de training niet alleen effectief, maar ook leuk en haalbaar.

Bovendien kunnen onze fitnesstrainers ook helpen bij het opstellen van een voedingsplan dat is afgestemd op jouw doelen en persoonlijke situatie.

Als lid van FeelGoodClub AeroFitt kun je erop vertrouwen dat onze fitnesstrainers er alles aan zullen doen om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken op een manier die bij jou past. Door te kiezen voor maatadvies bij AeroFitt, ben je verzekerd van een effectieve en veilige training, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Stel niet uit, start vandaag nog met jouw pad naar een gezondere leefstijl!

Fitnessen doe je bij AeroFitt.

Fitness Doetinchem

FeelGoodClub AeroFitt is dé sportschool in de regio Doetinchem met het ruimste aanbod groepslessen, fitness en begeleid trainen. Met vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen, bieden wij onze leden de mogelijkheid om te trainen op een locatie die het meest geschikt is voor jou.

Onze sportschool biedt een breed scala aan groepslessen, waaronder yoga, pilates, zumba, spinning en nog veel meer. Onze deskundige instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben ruime ervaring om onze leden te begeleiden in deze lessen. Onze groepslessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden een geweldige manier om te werken aan je fitnessdoelen terwijl je tegelijkertijd plezier hebt.

Naast onze groepslessen bieden wij ook een uitgebreide fitnessruimte waar onze leden individueel kunnen trainen. Onze fitnessruimte is uitgerust met moderne apparatuur die geschikt is voor alle fitnessniveaus en doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele conditie wilt verbeteren, bij AeroFitt is er altijd een passende fitnessroutine voor jou.

Onze sportschool in Doetinchem biedt ook begeleid trainen aan voor onze leden. Onze gekwalificeerde trainers bieden een persoonlijke benadering om onze leden te begeleiden in hun trainingen. Ze helpen onze leden bij het opstellen van een trainingsplan dat past bij hun persoonlijke doelen en fysieke capaciteiten.

Als je op zoek bent naar een sportschool in Doetinchem met het ruimste aanbod groepslessen, fitness en begeleid trainen, dan is FeelGoodClub AeroFitt de perfecte keuze. Met onze vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen, zijn wij altijd in de buurt. Onze deskundige trainers, moderne apparatuur en uitgebreide aanbod van groepslessen maken ons de ideale plek om te werken aan jouw fitnessdoelen.