Als je op zoek bent naar een sportschool in Doetinchem om jouw fitnessdoelen te behalen, dan is FeelGoodClub AeroFitt de perfecte keuze. Met vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen, bieden wij een uitgebreid scala aan faciliteiten en voordelen om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Bij AeroFitt heb je toegang tot de nieuwste en beste kracht- en cardio-apparatuur van merken als Technogym en Matrix. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon aan jouw algemene fitheid wilt werken, onze deskundige trainers helpen je bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsprogramma dat past bij jouw behoeften en doelen.

Onze sportscholen bieden ook een breed scala aan groepslessen, waaronder spinning, yoga, bodypump en zumba. Onze professionele instructeurs zorgen voor een energieke en motiverende omgeving, waarin je samen met anderen kunt werken aan het behalen van jouw fitnessdoelen.

Als je op zoek bent naar meer persoonlijke begeleiding, biedt AeroFitt ook Personal training aan. Onze gecertificeerde Personal trainers helpen je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en geven je de individuele begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn.

We bieden ook eGym-technologie aan. Dit innovatieve trainingsprogramma is speciaal ontworpen om jouw trainingssessies af te stemmen op jouw persoonlijke doelen en fitnessniveau, zodat je het meeste uit jouw trainingen kunt halen en optimale resultaten kunt behalen.

Maar dat is niet alles. Bij AeroFitt kun je na een intensieve training heerlijk ontspannen in onze sauna of gebruik maken van onze snelbruiner. Beide faciliteiten zijn een geweldige manier om te herstellen van de inspanningen en jezelf te verwennen.

Kortom, bij FeelGoodClub AeroFitt heb je alles wat je nodig hebt om aan jouw fitnessdoelen te werken en jezelf te verbeteren. Kom langs bij een van onze vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem of Zutphen en ervaar zelf de voordelen van onze complete fitnesservaring.