Voel je welkom bij FeelGoodClub AeroFitt!

Alles onder één dak!

Alles onder één dak!

Het lijkt spannend, voor de eerste keer naar de sportschool gaan.
De eerste keer naar de sportschool gaan is echter helemaal niet zo spannend als je zou denken. Lang niet iedereen in de sportschool is in topconditie. Je bent dus zeker niet de enige die buiten adem raakt, of niet precies weet hoe een apparaat werkt of oefening gaat. Er is dus niets om je druk om te maken. Iedereen die naar de sportschool gaat, komt hier met een reden. Bijvoorbeeld conditie verbeteren, kracht opbouwen of afvallen. In de sportschool trainen niet alleen maar mensen met perfecte lichamen. En voor iedereen was het ooit de eerste keer dat hij of zij kwam trainen.
  • Individueel & groepsfitness
  • In- en ontspanningsmogelijkheden
  • Advies op maat
  • Doen waar jij je goed bij voelt

Feel Good, Feel Better!

Feel Good, Feel Better!

Je hebt besloten om te starten, maar hoe nu verder? Onderstaand leggen wij de stappen uit zodat je precies weet waar je aan toe bent.

1. Starten maar!

Bij je eerste bezoek aan onze FeelGoodClub leggen wij je stap voor stap uit hoe onze fitnessapparaten werken, laten wij indien gewenst de groepsleszalen zien en zullen onze instructeurs voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

2. Waar sta je nu?

2. Waar sta je nu?

Tijdens je 2e bezoek zullen wij een aantal tests afnemen waaronder een inbody meting. Aan de hand van deze gegevens zullen onze instructeurs samen met jou je doelen gaan bepalen en een persoonlijk sportschema gaan uitwerken.

3. En dan?

Je persoonlijke schema is klaar, we hebben dit met je doorgenomen en bij vragen weet je ons te vinden. We zullen nu ieder kwartaal een Coachingsgesprek met je houden, hierin kijken we naar resultaten, doen we de testen opnieuw en stellen we waar nodig je doelen bij.

Nadat je onze FeelGoodClub hebt verkend en een trainingsschema hebt gekozen, ben je in principe helemaal klaar voor je eerste work-out.

Heb je comfortabele (sport)kleding bij je waarin jij je prettig voelt? Goede en schone sportschoenen? Je hebt de mogelijkheid om jezelf bij ons om te kleden in één van onze kleedkamers. Denk je er ook aan om een handdoek en bidon mee te nemen? Je mag ook bij ons douchen wanneer je klaar bent, dit hoeft natuurlijk niet.

Je kunt starten met een training op de apparaten of met losse gewichten, maar misschien geef je wel de voorkeur aan groepslessen? Dat bepaal je helemaal zelf! En onthoud: wees niet bang om een stapje terug te doen als een oefening te zwaar is. Te zwaar beginnen zorgt alleen maar voor blessures en is ook helemaal niet leuk. Je moet natuurlijk wel plezier in het sporten blijven houden… En ze zeggen niet voor niets: oefening baart kunst. Zo lang je blijft trainen, word je vanzelf beter.

Voel je je toch nog een beetje verloren? Wees niet bang om hulp te vragen! Onze medewerkers, Personal Trainers, maar ook je mede-sporters helpen je graag. Voor iedereen was het tenslotte ooit de eerste keer.

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Bij ons hangt een aangename en ongedwongen sfeer en onze instructeurs staan altijd voor jou klaar.

Liever eerst proberen?

Probeer het dan eens vrijblijvend uit.

Wij willen iedereen helpen met het creëren van een gezondere levensstijl

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.