Project omschrijving

Artcoustiq is de specialist voor het perfectioneren van interieur en de akoestiek, zowel zakelijk als voor de consument.

Heb je een minimalistisch of industrieel interieur met harde materialen zoals een gietvloer of plavuizen, betonnen en of glazen wanden, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij behouden de look en feel van je interieur en hebben de oplossing tegen galm verborgen in mooie kunst.

Wij werken met materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit en hebben o.a. akoestische producten met een akoestische waarde tussen de 0 en 0,9 op een schaal van 0 tot 1. Wij werken met zoveel mogelijk gerecycled materiaal al dan niet afgewerkt met een stijlvol en strak aluminium frame.

Heb je geen akoestisch probleem maar wel op zoek naar mooie wanddecoratie? Wij hebben ook non akoestische materialen waar we mee werken, zoals Dibond of een luxe fotobehang.

Maak je keuze uit onze collectie, of wil je toch liever een eigen afbeelding? Ook dat is geen probleem, wij denken graag met je mee. Hoog in het vaandel staat onze service dus heb je een vraag of wil je advies? Wij staan voor je klaar.

Alle leden van AeroFitt krijgen 25% korting op de akoestische wandpanelen en de Muurcirkels.

Kortingscode

SPORTIEF2021

-Korting is niet in combinatie met andere acties.

-De korting van 25% is voor de Akoestische wandpanelen en de Muurcirkels

-Gebruikslimiet voor 1 klant

-Code invullen bij het afrekenen

Onze website: www.artcoustiq.com

+31 (0) 85 505 09 99