Project omschrijving

NIET LEKKER IN JE VEL? WIL JIJ WEER GAAN STRALEN? DAN IS EEN PERSOONLIJK BEGELEIDINGSTRAJECT BIJ MOVE4BALANCE WELLICHT IETS VOOR JOU!

Move4Balance begeleidt bij stress, onbalans in werk en privé en negatieve gedachten en gevoelens. Ook bij rouw- en verliesverwerking biedt begeleiding door Move4Balance je inzicht, kracht en vertrouwen.

We helpen jou om in beweging te komen, letterlijk! We gaan namelijk samen op stap in de natuur. Stap voor stap word jij begeleid bij jouw hulpvraag zodat jij inzicht krijgt in jouw situatie, weer mogelijkheden ziet en daadwerkelijk weer lekker in je vel komt te zitten. De natuur werkt hierbij als spiegel, inspiratiebron en brengt rust.

‘Balans is een kalme geest in een gezond lichaam’ en daarom is er aanvullend aan het traject de mogelijkheid om vitaliteitsmassages te ondergaan. Je voelt je hierna heerlijk ontspannen en energiek. Deze combinatie van aandacht voor lichaam en geest maakt Move4Balance juist zo uniek!

Move4Balance is aangesloten bij de beroepsvereniging van counselors en derhalve vergoeden vele ziektekostenverzekeraars (gedeeltelijk) het traject.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op www.move4balance.nl of bel voor een gratis kennismakingsgesprek met Jacqueline Eringfeld van Move4Balance Tel. 06-50978269.

Op vertoon van je AeroFitt ledenpas ontvang je 10% korting op de 1e sessie bij Move4Balance.