Project omschrijving

Is het een moeilijk kind of een kind dat het moeilijk heeft?

In deze snel veranderende maatschappij moeten kinderen zich al vroeg aanpassen. Hierdoor worden de talenten die zij bezitten niet altijd meer gezien en ontwikkelen ze steeds vaker probleemgedrag. Zoals het kind dat niet lekker in zijn/haar vel zit, het kind dat problemen heeft waar het zelf, of samen met de ouders/opvoeders niet uitkomt, het kind dat gepest wordt of leerproblemen heeft. Vaak is er ook geen vinger op te leggen en zijn kinderen gewoon niet gelukkig. Ze zijn stil, teruggetrokken of juist heel boos of agressief. Soms krijgen kinderen fysieke klachten of worden ze ziek. Heeft uw kind lichamelijke klachten waar geen medische oorzaak voor is, dan gaan we samen kijken naar de klacht achter de klacht van het kind. Deze psychosomatische klachten hebben een psychische oorzaak en geen lichamelijke. Wat zit er bijvoorbeeld achter die buikpijn?

Het kan ook een normale ontwikkelingsfase zijn en dan is er geen behandeling nodig. Vaak is dat voor ouders/opvoeders al een hele geruststelling.Meestal is het niet direct nodig om jeugdzorg, een kinderpsycholoog of orthopedagoog in te schakelen en dan is het fijn om te weten dat Teenerkr8 een alternatief is.

U bent van harte welkom om eens kennis te maken. U kunt mij bellen voor een vrijblijvend telefoongesprek of uw vraag per e-mail versturen. Ik geef er graag antwoord op.

Op vertoon van uw AeroFitt ledenpas krijgt u het intake-gesprek à €45,00 gratis.

Meer informatie vind u op mijn website www.teenerkr8.nl

Teenerkr8
Praktijk voor Kindercoaching
Manhorstweg 5
6941 RK Didam
06 – 50604773
teenerkr8@gmail.com

Ik sta graag voor u klaar, Sandra Kruitbosch