Vitaliteitspakketten

FeelGoodClub AeroFitt biedt verschillende opties op gebied van sport, gezondheid en vitaliteit. Dit voor zowel de ervaren sporter als de individu die zijn of haar eerste stappen gaat zetten op weg naar een gezondere leefstijl.

Kies het pakket dat bij jou past!

Pakket A: Sportvasten pakket

Het 10-daagse sportvasten pakket waarbij je jouw lichaam efficiënter leert vet verbranden en je gemiddeld 4-6 kg lichaamsgewicht verliest. Na 10 dagen ben je fitter, energieker en slanker. (Dit is voor mensen met al enige sportervaring).
• Inclusief sporten, en sportvastenbegeleiding.

Pakket B: Personal training

4 sessies Personal Training waarbij onze personal trainer je de tools aanleert die jij nodig hebt om fitter, sterker gezonder en/ of vitaler te worden.

Pakket C: Personal Coaching bij fysieke klachten

Onze leefstijlcoach gaat 10 weken met jou aan de slag op weg naar een gezondere leefstijl. Hierbij worden de pijlers voeding, sport/ bewegen en gedrag onder de loep genomen en gekeken wat het best bij jou past voor de langere termijn!
• Inclusief sporten & elke week een coachmoment, voor jouw stok achter de deur.

Pakket D: Let’s Feel Good

Heb jij fysieke klachten, voel je je al langere tijd vermoeid of soms depressief? Start dan nu onder begeleiding van onze leefstijlcoach. Gedurende 10 weken wordt er 1 op 1 gewerkt met een leefstijlprogramma dat voor jou op maat is gemaakt.

Pakket E: Sport en ontspanning

Een AeroFitt abonnement van 2 maanden waarbij je onbeperkt gebruik mag van maken van al onze sportfaciliteiten (groepslessen, kracht, cardio, buitentrainingen etc.).
• inclusief Vytal online voedingsbegeleiding.

Advies op maat ontvangen?

Vul dit formulier in en wij nemen contact met jou op voor een advies op maat.

Feel Good, Feel Better!

“Heel veel service en kwaliteit, veel aandacht voor de klant, dat bieden we in de Feelgood AeroFitt clubs, daar zijn we goed in.” Overigens is in elke vestiging een fysiotherapeut aanwezig.

Nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de branche worden nauwlettend gevolgd. “Dat is op het gebied van ontspanning, inspanning of gezondheid, maar ook trends die overwaaien uit Amerika. Voor onze klanten zijn nieuwe uitdagingen belangrijk omdat zij dan gevarieerd sporten. Van de andere kant is onze filosofie dat we iets goeds willen doen voor in dit geval Bronckhorst, de Liemers en Montferland en omgeving. Dat we een klein stukje bijdragen aan een gezondere levensstijl.”

Remge Vink

Eigenaar FeelGoodClub AeroFitt