Ben je op zoek naar een leuke en gezonde activiteit voor jouw kleintje in Duiven? Dan is babyzwemmen bij FeelGoodClub AeroFitt Duiven een ideale optie! In ons verwarmde en ondiepe zwembad tot 30 graden, kan je samen met jouw baby genieten van waterplezier en tegelijkertijd werken aan de motorische, zintuigelijke en sociale ontwikkeling van jouw kind.

Babyzwemmen is een activiteit die geschikt is voor baby’s vanaf 6 weken oud tot en met 2 jaar. Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen gedaan die gericht zijn op de ontwikkeling van de bewegingsvaardigheden zoals rollen, trappelen, hand- en voetbewegingen en drijven op de buik of rug.

Naast de motorische ontwikkeling is babyzwemmen ook goed voor de zintuigelijke ontwikkeling van het kind. Het water stimuleert de tastzin en het evenwicht en zorgt voor een prikkeling van de zintuigen. Dit is niet alleen goed voor de ontwikkeling van het kind, maar het draagt ook bij aan de cognitieve ontwikkeling.

Een ander groot voordeel van babyzwemmen is de sociale ontwikkeling. Kinderen leren omgaan met andere kinderen tijdens het spelen en het delen van het zwembad. Ook brengt het samen zwemmen met andere ouders nieuwe sociale contacten met zich mee.

Bij FeelGoodClub AeroFitt Duiven bieden wij verschillende lessen babyzwemmen. Onze gecertificeerde instructeurs staan klaar om jou en jouw baby te begeleiden tijdens de lessen en hebben oog voor individuele behoeften. Naast de reguliere lessen bieden wij ook workshops en privélessen aan.

Wil jij jouw baby laten profiteren van de voordelen van babyzwemmen? Schrijf je dan nu in voor een proefles bij FeelGoodClub AeroFitt Duiven. Wij kijken er naar uit om jou en jouw kleintje te mogen verwelkomen!