Ben je op zoek naar de ideale plek om te fitnessen in de Achterhoek en de regio Liemers? Bij FeelGoodClub AeroFitt ben je aan het juiste adres! Wij hebben vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen, zodat er altijd een sportcentrum bij jou in de buurt is. Onze sportcentra bieden een ruim aanbod in fitnessapparaten, groepslessen en faciliteiten voor een optimale sportervaring.

Bij AeroFitt hebben we een brede selectie aan fitnessapparaten. Zo kun je werken aan jouw fitnessdoelen op de nieuwste cardio- en krachttoestellen. Ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het gebruik van deze apparaten en om je te adviseren over jouw persoonlijke trainingsschema’s om zo jouw gezondheid en fitheid te verbeteren.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid aanbod in groepslessen. Van yoga en Pilates tot Zumba en Bodypump, er is voor ieder wat wils. Onze professionele en gediplomeerde instructeurs verzorgen de diverse lessen met veel passie en enthousiasme. Deze lessen zorgen voor plezier tijdens de training en zorgen ook voor veel afwisseling in het sporten.

Onze sportcentra bieden diverse faciliteiten om jouw sportervaring compleet te maken. Zo kun je bij ons gebruik maken van onze sauna’s of zonnebanken om extra te ontspannen na een workout. Ook is er de mogelijkheid om een gezonde shake of snack te nuttigen om jouw lichaam te voorzien van de nodige energie terwijl je traint.

Op onze website www.aerofitt.nl kun je meer informatie vinden over ons volledige aanbod. Hier kun je ook terecht voor informatie over onze openingstijden, tarieven en ons online lesrooster. Kortom, bij FeelGoodClub AeroFitt ben je verzekerd van een optimale sportervaring!