Bij FeelGoodClub AeroFitt bieden we CrossGym aan, een krachtige trainingsvorm die het beste haalt uit verschillende trainingsdisciplines zoals gewichtheffen, gymnastiek en cardio. CrossGym is niet zomaar een sport, het is een levensstijl. Het is een manier van trainen die je uitdaagt om je grenzen te verleggen en jezelf te verbeteren, zowel fysiek als mentaal.

De trainingen bij AeroFitt zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, snelheid en coördinatie te verbeteren. Onze professionele trainers bieden persoonlijke begeleiding en zorgen ervoor dat elke training uitdagend, veilig en leuk is. Bij CrossGym gaat het niet om het winnen van wedstrijden, maar om het verbeteren van jezelf en het bereiken van je persoonlijke doelen.

Een typische CrossGym-training bij AeroFitt omvat functionele bewegingen zoals squats, lunges, push-ups, pull-ups en deadlifts. Maar ook complexere oefeningen zoals clean and jerk en snatches worden beoefend. Er wordt ook gebruik gemaakt van verschillende apparatuur zoals halters, kettlebells, medicine ballen, touwen en ringen.

CrossGym is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. Of je nu net begint met sporten of een ervaren atleet bent, de trainingen zijn aanpasbaar aan jouw niveau. Het is een geweldige manier om je lichaam uit te dagen en jezelf te pushen om het beste uit jezelf te halen.

Bij AeroFitt zorgen we voor een leuke en motiverende omgeving waarin je je thuis kunt voelen. Samen met onze gepassioneerde trainers en andere sporters uit de community helpen we elkaar om onze doelen te bereiken en beter te worden. Kom langs bij AeroFitt en ontdek zelf wat CrossGym voor jou kan betekenen!