Sport, zwem en ontspan bij onze FeelGoodClubs!

Alles onder één dak om te ontspannen!

Alles onder één dak om te ontspannen!

Waarom is ontspanning zo belangrijk voor iedereen? Omdat we allemaal een druk leven hebben is ontspanning erg belangrijk. Het is goed voor de gezondheid en het helpt om positief te blijven.

Tegenwoordig bestaat het leven voor veel mensen uit rennen en vliegen. Of het dagelijks leven nu bestaat uit veel werken, zorgen voor het gezin of studeren….Iedereen heeft het druk.

Hierdoor vergeten we wel eens aan ons zelf te denken en vergeten we ook om te ontspannen.
Constant “aan” staan kan negatieve effecten op het dagelijks leven hebben zonder dat je het door hebt, pak daarom je rust en ontspan bij FeelGoodClub AeroFitt.

  • Ontspannen zorgt voor een betere concentratie

  • Je slaapt beter wanneer je volledig ontspannen bent

  • Het is beter voor je gezondheid en weerstand

  • Volg een Body en mind groepsles en maak je hoofd leeg

  • Ontspan in één van onze sauna’s

  • Geniet van de warmte van een snelbruiner

  • Ontspan op mentaal, fysiek en sociaal vlak met ons aanbod en faciliteiten.

Feel Good, Feel Better!

Feel Good, Feel Better!

Bij een gezonde levensstijl horen zowel periodes van enorme drukte als periodes van ontspanning. Het is logisch dat ons lichaam niet alsmaar “aan” kan zijn, dit zal ons op lange termijn namelijk opbreken. Stress is hierbij misschien wel de epidemie van deze eeuw.

Een bezoek aan FeelGoodClub AeroFitt kan ervoor zorgen dat je even alle mentale ballast van je schouders afhaalt. Stress zal verminderen en de mentale batterij wordt opgeladen. Het schijnt dat mensen die regelmatig een bezoek aan een wellness brengen of een body en mind les volgen minimaal 2 keer zo productief zijn en een beter concentratie vermogen hebben.

1. Starten maar!

Bij je eerste bezoek aan onze FeelGoodClub leggen wij je stap voor stap uit welke ontspanningsmogelijkheden er zijn en wat ons aanbod is aan Body en mind groepslessen. Wij staan voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Wil je bijvoorbeeld weten hoe de snelbruiner werkt? Dan laten wij dit graag aan je zien.

2. Waar sta je nu?

2. Waar sta je nu?

Tijdens je 2e bezoek kun jij al gaan genieten van onze faciliteiten.

Het is bewezen dat wanneer je regelmatig naar de wellness gaat, dat je simpelweg langer leeft! Naast dat je mentaal gestrest kan zijn, kan je lichaam ook worden blootgesteld aan stress. En dat is uiteraard niet goed op lange termijn.

Sauna, Body & mind groepslessen of baantjes zwemmen leveren allen een positieve bijdrage aan fysieke ontspanning.

3. En dan?

Een bezoek aan de wellness zorgt er voor dat je een positievere houding ontwikkeld waardoor je sociaal gezien sterker wordt omdat je lekker in je vel zit.

Even opladen, uitrusten, herstellen en ontspannen; even wat ‘me-time’. Genieten van de wellness faciliteiten is dé manier om te ontspannen, zowel voor lichaam als geest. Denk bijvoorbeeld aan een saunabezoek, hierbij komen door de warmte stoffen vrij, die je lichaam verlichten van pijn. Ook zorgt deze warmte op je lichaam voor ontspanning. De stilte en ontspanning geven je geest tenslotte rust.

Het leven kan soms erg stressvol zijn. Je to-do list wordt alleen maar langer en het einde lijkt maar niet in zicht te komen. Onze Wellness faciliteiten zijn dan ideaal om even te ontsnappen aan het drukke leven. In een wellness hoor je in plaats van verhitte discussies op werk, kalmerende achtergrondgeluiden, waardoor je stress snel zal verdwijnen.

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Bij ons hangt een aangename en ongedwongen sfeer en onze instructeurs staan altijd voor jou klaar.

Liever eerst proberen?

Probeer het dan eens vrijblijvend uit.

Wij willen iedereen helpen met het creëren van een gezondere levensstijl

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.