Body Combat

Aanbod: Groepslessen

Body Combat is een populaire groepsles die bij FeelGoodClub AeroFitt wordt aangeboden. Het is een intense en energieke les die geïnspireerd is op vechtsporten zoals karate, boksen en taekwondo. De les is ontworpen om je lichaam te versterken, je uithoudingsvermogen te vergroten en tegelijkertijd plezier te hebben. Hieronder lees je meer over de voordelen en kenmerken van Body Combat en waarom het een goede keuze is voor je fitnessroutine.

De voordelen van Body Combat

Body Combat is niet alleen leuk, het heeft ook tal van voordelen voor je lichaam en geest. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze groepsles:

1. Versterkt je spieren: Body Combat is een full-body workout die gericht is op het verbeteren van je kracht en uithoudingsvermogen. Het richt zich voornamelijk op je bovenlichaam, core en onderlichaam, waardoor je spieren worden versterkt en getraind.

2. Verbetert je cardiovasculaire gezondheid: Deze les is ontworpen om je hartslag te verhogen en je uithoudingsvermogen te vergroten. Door regelmatig Body Combat te doen, verbeter je je cardiovasculaire gezondheid en verlaag je het risico op hart- en vaatziekten.

3. Verbrandt calorieën: Tijdens een Body Combat les kun je veel calorieën verbranden. Dit kan helpen bij het bereiken van gewichtsverliesdoelen en het verbeteren van je lichaamssamenstelling.

4. Vermindert stress: Body Combat is een intense en uitdagende workout, maar het kan ook fungeren als een uitlaatklep voor stress en spanning. Door jezelf uit te dagen en je te concentreren op de oefeningen, kun je je geest leegmaken en je spanning verminderen.

Kenmerken van Body Combat

Body Combat is een dynamische en energieke groepsles met enkele kenmerkende elementen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van deze les:

1. Hoge intensiteit: Body Combat is een hoge-intensiteitstraining die je hartslag verhoogt en je spieren uitdaagt.

2. Non-contact: Hoewel Body Combat geïnspireerd is op vechtsporten, hoef je geen fysiek contact te maken met andere deelnemers. Je slaat en trapt in de lucht en werkt met een denkbeeldige tegenstander.

3. Verschillende oefeningen: Deze les bevat verschillende oefeningen en bewegingen, waaronder stoten, trappen en knieheffen.

4. Geschikt voor alle niveaus: Body Combat is geschikt voor alle fitnessniveaus. Of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, je kunt meedoen aan deze les.

Waarom kiezen voor Body Combat bij FeelGoodClub AeroFitt?

Bij FeelGoodClub AeroFitt krijg je les van ervaren instructeurs die je helpen om het beste uit jezelf te halen tijdens de Body Combat les.

Voor wie is Body Combat?

De les is geschikt voor iedereen met een gemiddeld fitnessniveau. En omdat de bewegingen eenvoudig zijn, hoef je niet over een bijzonder goede coördinatie te beschikken.
Zowel beginnende als ervaren vechters krijgen bij Body Combat de gelegenheid om hun techniek te polijsten.

Waarom is Body Combat goed voor jou?
  • Verbetert de hart-en longfunctie en vermindert het risico op hart-en vaatziekten
  • Vormt de belangrijke spiergroepen
  • Helpt je calorieën te verbranden voor een slanker lichaam
  • Verbetert de coördinatie en behendigheid
  • Verbetert de botdichtheid
  • Verbetert je houding en stabiliteit en versterkt je kernspieren
  • Je vergroot je zelfvertrouwen

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod