Marvin Rutzerveld

Marvin Rutzerveld

Personal Training

Vestiging: Hengelo

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en het bereiken van resultaten?
Als personal trainer geloof ik in het belang van aangepaste trajecten, omdat iedereen uniek is. We beginnen met het helder stellen van doelen, niet alleen wat we willen bereiken, maar ook hoe we daar samen gaan komen. Flexibiliteit staat centraal. Mijn aanpak past zich aan bij individuele behoeften en leertempo’s. Samen passen we het plan aan naarmate de reis vordert. Succes meet ik niet alleen aan het behalen van fitnessdoelen, maar ook aan persoonlijke groei. Mijn doel is niet alleen resultaten te boeken, maar ook het zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe inzichten te bieden. Als coach ben ik er om te ondersteunen en te inspireren op weg naar een gezondere en sterkere versie van jezelf.

Als je je favoriete maaltijd moest kiezen, wat zou het zijn?
Dat vind ik een lastige keuze, omdat ik echt gek ben op allerlei soorten eten… Als ik echt moet kiezen, ga ik voor een lekker mals biefstukje.

Hoe ontspan je, verminder je stress en relax je?
Ik vind ontspanning in beweging. Of het nu in de sportschool is, tijdens het hardlopen of op het voetbalveld bij V. en AV. Pax, bewegen geeft me een gevoel van rust en welzijn. Daarnaast geniet ik van ontspannen momenten met vrienden, waarbij we samen van alles ondernemen. Of het nu gaat om gezelligheid thuis of tijdens het uitgaan, het samenzijn met vrienden brengt een fijne ontspanning in mijn leven.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?
Ik waardeer het vooral wanneer mensen open en eerlijk zijn tegen mij.

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?
Uit het behalen van blijvende resultaten!

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?
Mijn toekomst brengt uitdagende doelen met zich mee. Terwijl ik mijn studie Toegepaste Psychologie op het hbo volg, bereid ik me voor op de spannende reis van ondernemerschap die voor me ligt. Mijn focus ligt niet alleen op het behalen van academische successen, maar ook op voortdurende groei in mijn mindset en begrip van psychologie. Deze uitdagingen zie ik als kansen om mijn ambities waar te maken en een betekenisvolle toekomst te creëren.

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts?
Mijn workouts zijn heel gevarieerd. Ik houd van compoundoefeningen zoals bankdrukken, deadliften en squats. Daarnaast vind ik het ook lekker om helemaal kapot te gaan tijdens een high intensity training, zoals een bepaalde WOD (Workout of the Day).

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?
Mijn belangrijkste drijfveer is klanten te helpen om een blijvende verandering te maken in hun leefstijl, waarbij zij de balans vinden tussen sporten en alles wat zij daarnaast doen. Onder leefstijl versta ik niet alleen voeding en beweging, maar ook mindset.

Op welke sportieve prestaties van jezelf ben je trots?
Ik ben trots op het vinden van de perfecte balans tussen mijn sportieve prestaties en mijn liefde voor feestjes. Het bereiken van successen in mijn sportieve inspanningen terwijl ik ook geniet van mijn vrije tijd, geeft me een gevoel van voldoening. Het bewijst dat toewijding aan mijn gezondheid en plezier hand in hand kunnen gaan.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je je nog verder in verdiepen?
Ik zou niet per se zeggen dat ik gespecialiseerd ben in één specifiek gebied. In de loop der jaren heb ik me op veel gebieden ontwikkeld en dat doe ik nog steeds. Denk aan trainingen voor verschillende niveaus, voeding maar ook het coachen op psychologisch gebied. Dat laatste wordt steeds belangrijker omdat steeds meer mensen kampen met gezondheidsproblemen. Ik geloof dat elke personal trainer zijn of haar eigen manier van coaching heeft. Bij mij gaat het er vooral om dat mensen plezier hebben in sporten, hun doelen behalen en dat deze door een juiste mindset blijvend zullen zijn.

Gratis Personal Training Try out