Body Jam

Aanbod: Groepslessen

Ben je op zoek naar een leuke en energieke manier om fit te worden? Dan is de Body Jam groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt iets voor jou! Deze dans workout is perfect voor iedereen die van bewegen houdt en zich wil laten meeslepen door opzwepende muziek.

Tijdens de Body Jam les dans je op de nieuwste hits en leer je verschillende dansstijlen, van hip hop tot latin en van jazz tot urban dance. Het is een full-body workout waarbij je niet alleen werkt aan je conditie, maar ook aan je kracht en flexibiliteit.

Een Body Jam les begint met een warming-up waarbij je leert hoe je het lichaam goed kunt bewegen en gebruiken. Daarna worden de dansmoves stap voor stap aangeleerd en uiteindelijk aan elkaar geregen tot een complete choreografie. Door de intensieve training verbrand je niet alleen veel calorieën, maar krijg je ook een strakker lichaam en verbeter je je coördinatie en balans.

Een groot voordeel van de Body Jam groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt is de energieke en motiverende sfeer. Je traint in een groep met gelijkgestemden en onder begeleiding van een professionele en enthousiaste instructeur. De muziek en de sfeer in de groep zorgen ervoor dat je je grenzen verlegt en alles geeft wat je in je hebt.

De Body Jam les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en kan aangepast worden aan verschillende niveaus. Het is dan ook een populaire groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt. Daarnaast is het ook nog eens een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en je sociale netwerk uit te breiden.

Kortom, de Body Jam groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt is de ideale manier om op een leuke en effectieve manier aan je conditie te werken. Dansen op de nieuwste hits en werken aan een strakker lichaam, wie wil dat nou niet? Probeer het zelf uit en ontdek de voordelen van de Body Jam groepsles!

Voor wie is Body Jam?

Body Jam is een dans workout met vele herhalingen – alles wat je nodig hebt is een basisritme en -coördinatie en je moet het natuurlijk wel leuk vinden om te dansen. Je instructeur helpt je bij het leren van de bewegingen. Body Jam is voor mensen van alle fitnessniveaus.

Waarom is Body Jam goed voor je?

– Doe de bewegingen na en voel het branden!
– Maakt je fit en je verbrandt veel calorieën
– Verbetert je coördinatie
– Zorgt dat je verslaafd raakt aan dans
– Voel de emoties van deze unieke vorm van zelfexpressie!

Hoe ziet de les er uit?
  1. Je instructeur zal je eerst door een warming-up leiden met eenvoudige bewegingen, ontwikkeld om elk lichaamsdeel, zoals schouders, borst en heupen, op te warmen.
  2. Daarna kom je terecht in de repetitie fase, waarin je je de nieuwste danstrends op de hipste muziek eigen probeert te maken. Elke repetitie fase wordt gevolgd door een volledige Break-Out prestatie waar je uit je dak kunt gaan met de bewegingen die je net hebt geleerd. In de herstelfase kom je weer helemaal op adem.
  3. In de zogenaamde Cooldown fase zijn we aan beland bij het einde van de les. Deze fase bestaat voornamelijk uit het rekken en strekken van je spieren.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod