Body Jam

Aanbod: Groepslessen

Body Jam is de cardio workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven.

Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij Body Jam even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze 55 minuten durende les. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

Voor wie is Body Jam?

Body Jam is een dans workout met vele herhalingen – alles wat je nodig hebt is een basisritme en -coördinatie en je moet het natuurlijk wel leuk vinden om te dansen. Je instructeur helpt je bij het leren van de bewegingen. Body Jam is voor mensen van alle fitnessniveaus.

Waarom is Body Jam goed voor je?

– Doe de bewegingen na en voel het branden!
– Maakt je fit en je verbrandt veel calorieën
– Verbetert je coördinatie
– Zorgt dat je verslaafd raakt aan dans
– Voel de emoties van deze unieke vorm van zelfexpressie!

Hoe ziet de les er uit?
  1. Je instructeur zal je eerst door een warming-up leiden met eenvoudige bewegingen, ontwikkeld om elk lichaamsdeel, zoals schouders, borst en heupen, op te warmen.
  2. Daarna kom je terecht in de repetitie fase, waarin je je de nieuwste danstrends op de hipste muziek eigen probeert te maken. Elke repetitie fase wordt gevolgd door een volledige Break-Out prestatie waar je uit je dak kunt gaan met de bewegingen die je net hebt geleerd. In de herstelfase kom je weer helemaal op adem.
  3. In de zogenaamde Cooldown fase zijn we aan beland bij het einde van de les. Deze fase bestaat voornamelijk uit het rekken en strekken van je spieren.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod