Cas te Braak

Cas te Braak

Personal Training

Vestiging: Zutphen

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken?

Luisteren naar de persoon die je coacht om zo met hem of haar hun doelen te realiseren. Denk dan niet alleen aan trainen maar dit gaat om je gehele levensstijl.

Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn?

Als vooraf een carpaccio, gevolgd door een goed stuk vlees.

Hoe ontspan je, ontstress je en chill je?

Uit sporten/ bewegen haal ik mijn ontspanning, maar ook zeker even lekker op de bank liggen en een spannende serie kijken op netflix.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?

Eerlijkheid+ sociaal zijn, ik vind het tijdens de trainingen erg leuk om even te praten over dingen wat niet om trainen/levensstijl gaat, maar erg belangrijk is eerlijk zijn zodat we samen effectief naar je doel kunnen werken.

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?

De gewenste doelen zien te bereiken met de mensen! Maar ook zeker ervoor zorgen dat de mensen met plezier komen trainen.

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?

Mijn kennis vergroten om zo nog meer te weten te komen op het gebied van Personal Training.

Wat vind je zelf de beste en leukste work outs?

krachttraining, Boksen

Wat is jou belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?

Bijna iedereen wil gezond, fit & vitaal oud worden toch? Nou dat is een drijfveer van mij om dit te realiseren, kortom mensen helpen om zich weer prettiger of pijnvrij te laten voelen.

Op welke sportieve prestaties van je zelf ben je trots?

September 2018 heb ik voor het eerst meegedaan aan een triatlon wat erg uitdagend was, dit zou ik nog eens willen doen maar dan nog uitgebreider qua afstanden.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen?

Mijn specialisatie ligt op het begeleiden/ coachen van mensen met hun levensstijl. Dus verder kijken dan alleen trainen, aangezien je je resultaat behaalt door je levensstijl aan te passen en niet door alleen te trainen. Verder ga ik in maart 2019 een cursus volgen voor Medical Personal Trainer, dit om mensen nog beter te kunnen helpen om pijnvrij te trainen of te revalideren. (waar de fysio stopt, daar ga ik verder).

Gratis Personal Training Try out