CXWorx

Aanbod: Groepslessen

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je core te trainen, dan is de CXworx groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt misschien wel iets voor jou. CXworx is een les ontwikkeld door Les Mills en is gericht op het versterken van de spieren rondom je buik, billen en rug. In deze tekst zullen we meer vertellen over wat de CXworx les precies inhoudt, welke voordelen het heeft en waarom het een goede keuze kan zijn voor jouw fitness routine.

Wat is CXworx?

CXworx is een 30 minuten durende les die je uitdaagt om de spieren rondom je buik, billen en rug te versterken. In de les worden er diverse oefeningen gedaan die gericht zijn op het verbeteren van je core strength, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals weerstandsbanden, gewichtjes en steps, om de intensiteit van de oefeningen te verhogen. De les wordt begeleid door een gecertificeerde CXworx instructeur die je zal motiveren om tot het uiterste te gaan.

Wat zijn de voordelen van CXworx?

1. Sterkere core: Door de focus op de spieren rondom je buik, billen en rug zal je merken dat je core strength verbetert. Een sterke core is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk, maar ook voor het voorkomen van blessures en het verbeteren van je houding.

2. Betere stabiliteit: CXworx oefeningen zijn gericht op het verbeteren van je stabiliteit. Door deze oefeningen te doen zul je beter in staat zijn om je lichaam in balans te houden, wat van pas kan komen bij dagelijkse activiteiten en andere sporten.

3. Verhoogd uithoudingsvermogen: De CXworx les is een intensieve workout die je uithoudingsvermogen zal verhogen. Door regelmatig deel te nemen aan deze les zul je merken dat je steeds beter in staat bent om de oefeningen langer vol te houden.

4. Calorieën verbranden: Omdat CXworx een intensieve workout is, verbrand je tijdens de les veel calorieën. Dit kan helpen bij het afvallen en het verbeteren van je algehele conditie.

Waarom is CXworx een goede keuze voor jou?

CXworx is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om de spieren rondom de core te versterken. Of je nu een beginner bent of al meer ervaren, de les kan worden aangepast aan jouw niveau. Omdat de les maar 30 minuten duurt, is het ook een goede keuze voor mensen met weinig tijd. Bovendien is het leuk om in een groep te sporten en kun je elkaar motiveren om tot het uiterste te gaan.

CXworx is een uitdagende groepsles die gericht is op het versterken van de spieren rondom je buik, billen en rug. Door regelmatig deel te nemen aan deze les kun je werken aan een sterke core, betere stabiliteit, verhoogd

Wat zijn de voordelen?
  • Je krijgt een snelle en efficiënte les!
  • Je kernspieren (buik, rug, billen) worden strakker en sterker.
  • Je verbetert je functionele kracht ter verbetering van balans, mobiliteit en ter preventie van blessures.
  • Je ontdekt dat een sterkere core een positief effect heeft op je lichamelijke gezondheid.
  • De les daagt je lichamelijk én mentaal uit!

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod