Esmee Hoetink

Esmee Hoetink

Personal Training

Vestiging: Zutphen

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en het behalen van resultaten? Ik zie elk individu als een grote uitdaging. Een goede coach stelt duidelijke doelstellingen met betrekking tot leefstijlfactoren en werkt van daaruit naar resultaten toe. Belangrijke eigenschappen van coaching zijn communicatie en mijn aanpassingsvermogen om eenieder te inspireren om zijn/haar doelen te bereiken. Resultaten behalen hangt af van bepaalde factoren, zoals toewijding, zelfreflectie en het stellen van meetbare doelen, evenals het aanpakken van obstakels. Ook het stellen van realistische doelen en het bieden van constructieve feedback zijn essentieel om het doel te bereiken.

Als je je favoriete maaltijd zou moeten kiezen, wat zou het zijn?
Om eerlijk te zijn, vind ik een broodje kroket het allerlekkerst, haha, maar ik vind pasta ook lekker.

Hoe ontspan, ontstress en relax je?
Ik ontspan vooral door te fitnessen en leuke dingen te doen met mijn vrienden, of door naar series te kijken.

Welke karaktereigenschap waardeer je het meest in mensen?
Eerlijkheid en oprechtheid.

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?
De tevredenheid van de sporter en blijvende resultaten!

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?
Ik ben vooral geïnteresseerd in de persoonlijke ontwikkeling van mensen met een traumatische achtergrond, om hen te helpen door middel van beweging.

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts?
Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen met gewichten en het maximale eruit te halen. Ook vind ik het leuk om les te geven.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid? Ik wil sporters uitdagen om het maximale van zichzelf te halen en hierdoor een gezonde leefstijl te creëren.

Op welke sportieve prestaties van jezelf ben je trots?
Dat ik inzicht heb gekregen in mijn eigen leefstijl door middel van sporten, voeding en rust, en dat ik andere sporters kan inspireren om mee te doen.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je je nog verder in verdiepen?
Ik vind het lastig om specialismen aan te geven. Ik wil als Personal Trainer niet de rol van fysiotherapeut, diëtist of psycholoog op me nemen. Met mijn opleidingsachtergrond en combinatie van verschillende cursussen denk ik een brede basis te hebben gelegd. Goede coaching omvat zoveel verschillende elementen die allemaal belangrijk zijn voor het behalen van succes. Welke elementen bepalend zijn voor het behalen van resultaten, verschilt per individu. Waar ik me nog verder in wil verdiepen, is vooral het mentale aspect van coaching. In mijn ervaring heb ik gemerkt dat een groot deel van het behalen van resultaten ook afhankelijk is van de mentale gesteldheid.

Gratis Personal Training Try out