Fysiotherapie Hanhart

Aanbod: Fysiotherapie

Fysiotherapie Hanhart

Bij fysiotherapie Hanhart kan iedereen terecht voor behandeling van blessures, pijnklachten en voor trainingsdoelen. Wij behandelen mensen met de meest uiteenlopende klachten.

Wij streven naar het beste voor onze patiënten. Niet alleen door wat wij doen, maar ook door samen te werken met andere zorgverleners die ons aanvullen en/of verlengen.
Het gaat ons hierbij dus echt om wat voor onze patiënt het beste is.

Wij kunnen u onder andere helpen bij de volgende klachten:
  • (lage) rugklachten, schouderklachten nekklachten
  • hoofdpijnklachten
  • stress gerelateerde klachten en burn-out klachten
  • knie- en enkel klachten
  • heupklachten
  • bekkenklachten
  • elleboog

Ook kunnen wij u begeleiden bij revalidatie na operaties.

Fysiotherapie Hanhart heeft zich gespecialiseerd in:

Medical Taping:

De sportliefhebber is er waarschijnlijk al bekend mee: de gekleurde tape die de kuiten, bovenbenen of armen van (top)sporters siert.

Het is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om de spieren in hun functie te ondersteunen, zonder daarbij de beweging te beperken. Medical taping wordt gebruikt bij nabehandeling van blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties en behandeling van klachten door overbelasting.

Naast deze bovengenoemde aandoeningen behandelen wij ook met groot succes hooikoortsklachten met medical taping. Deze tapetechniek kan er voor zorgen dat (als u op tijd met de behandeling begint) u de rest van het seizoen geen hooikoorts klachten meer heeft. U kunt dan zelfs stoppen met medicijnen of andere behandeling. Meestal is twee keer tapen voldoende om dit resultaat te bereiken.

Dry Needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. Dry needling gebruikt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald, er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten. De therapeut gebruikt meestal één naald waarmee kortdurend de spier geprikkeld wordt. Hij prikt op specifieke punten, de zogenaamde ‘triggerpoints’.

De behandeling is gericht op het uitschakelen van de triggerpoints.

Fysiotherapie Hanhart heeft 3 locaties in Zutphen waaronder de locatie Bronsbergen bij AeroFitt in de vestiging Zutphen.

Kijkt u voor meer informatie op onze website; www.fysiotherapiehanhart.nl

Wij gunnen het iedereen om weer de regie over zijn/haar eigen even te krijgen, en daarin helpen wij graag!

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod