Karate

Karate bij FeelGoodClub AeroFitt

Aanbod: Groepslessen

Karate is een verdedigingssport gebaseerd op staande technieken, grondtechnieken en zelfverdediging technieken. Natuurlijk staan de termen eer en respect naar elkaar hoog in het vaandel. De stijl die gegeven wordt is het Ashihara karate. Kenmerkend voor deze stijl zijn vooral het ontwijken, vastpakken en het onder controle houden van de tegenstander.

Door te trainen raken we niet alleen fysiek maar ook mentaal vermoeid en komen wij onszelf tegen, zo kunnen we bijvoorbeeld boos worden als we niet kunnen winnen of raken we gefrustreerd als een techniek niet lukt.

De wijze waarop wij leren omgaan met onze emoties en gevoelens bepaalt onze gemoedstoestand en hoe wij ons gedragen.

Voor wie is karate?
In het Ashihara karate bestaat er geen onderscheid. Iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of geslacht, haalt voordeel uit een regelmatige karatetraining.

Waarom is karate goed voor jou?
Ashihara karate is de ultieme sport voor het menselijk lichaam, alle spieren komen in de dagelijkse training aan bod en de beoefenaars ervan putten zowel fysieke als mentale energie uit de kracht-, snelheid- en souplesse oefeningen.

De les geeft meer zelfvertrouwen en verbetert de conditie, hierdoor krijgt men meer energie om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod