Body Pump

Aanbod: Groepslessen

BodyPump is een groepsfitnessles die ontworpen is door Les Mills, een gerenommeerde groepstrainingorganisatie. Tijdens de les gebruiken de deelnemers halters en gewichten om verschillende spieren en spiergroepen te trainen, zoals de rug, borst, benen, biceps, triceps en buikspieren. Deze intensieve training helpt om de vetverbranding te stimuleren en de spieren te versterken.

FeelGoodClub AeroFitt is een fitnessclub die deze populaire BodyPump-les aanbiedt. Deze les wordt gegeven door een ervaren groepsfitnessinstructeur die je motiveert om het meeste uit de les te halen. De instructeurs passen de les aan op jouw niveau en zorgen ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen kan bereiken.

Naast de fysieke voordelen van BodyPump profiteer je ook van de voordelen van een groepsles. Je spendeert immers samen met andere deelnemers een uur in de sportschool om actief te worden. Dit draagt bij aan het creëren van een motiverende en ondersteunende sfeer, die je helpt om jezelf te blijven uitdagen tijdens de les.

Het grote voordeel van BodyPump op verschillende niveaus en de aanpasbaarheid van de gewichten maakt deze groepsles geschikt voor mensen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu net begonnen bent met trainen of al een tijdje bezig bent, BodyPump zal je helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken. Probeer, samen met AeroFitt, deze effectieve en leuke workout om je lichaam en geest op te laden.

Waarom is Body Pump goed voor jou?

De kracht van Body Pump ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door middel van de zwaarte van de gewichten op de stang. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel in vorm te raken.

De voordelen op een rijtje
  • Helpt je 600 calorieën per les te verbranden
  • Helpt je lichaamsvet te verliezen.
  • Verbetert je kracht.
  • Verbetert je algehele conditie.
  • Vormt en toont je spieren.
  • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen).
  • Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod