Quick Fitt

Bij FeelGoodClub AeroFitt kun je de Quick Fitt groepsles volgen, een korte en krachtige training van slechts 30 minuten. Het is ideaal voor mensen met een drukke agenda, maar die toch tijd willen maken voor een effectieve workout.

De Quick Fitt les is gericht op het versterken van de spieren en het verbeteren van de conditie. Tijdens de les worden er functionele oefeningen uitgevoerd met behulp van verschillende materialen, zoals gewichten, kettlebells en weerstandsbanden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende trainingsmethoden zoals circuittraining en HIIT (High Intensity Interval Training).

De Quick Fitt groepsles wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur die je zal motiveren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. De les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat de intensiteit van de oefeningen kan worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Het voordeel van de Quick Fitt groepsles is dat je in een korte tijd een complete workout kunt voltooien. Hierdoor hoef je niet urenlang in de sportschool te staan om resultaat te behalen. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig om samen met anderen te trainen en elkaar te motiveren.

Naast de fysieke voordelen, heeft de Quick Fitt les ook mentale voordelen. Door regelmatig te sporten, vermindert stress en verbetert je humeur. Ook zal je merken dat je meer energie hebt gedurende de dag en beter slaapt.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod