Suzan Loor

Suzan Loor

Personal Training

Vestiging: Zutphen

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en het bereiken van resultaten?
Geen mens is hetzelfde; we zijn allemaal verschillend, en wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Door goed te luisteren naar de klant en de juiste vragen te stellen, krijg ik een goed beeld van wie hij/zij is, wat ze graag willen bereiken, en wat voor hen het beste werkt. Ik pas mijn rol daarop aan om op deze manier het beste resultaat te behalen.

Als je jouw favoriete maaltijd zou moeten kiezen, wat zou dat dan zijn?
Ik vind heel veel dingen lekker, dus het is moeilijk kiezen, maar ik zou gaan voor een Griekse moussaka.

Hoe ontspan, ontstress, en chill je?
Naast het sporten is het lezen van een goed boek voor mij echt ontspanning. Als moeder van twee jongens is het ook genieten om samen met hen te zwemmen, schaatsen, voetballen, enzovoort. Maar ontstressen betekent voor mij ook omringd zijn door familie en vrienden, gezellig bijkletsen met een goed glas wijn.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?
Doorzettingsvermogen. Ook als alles niet soepel verloopt en er tegenslagen zijn, toch blijven doorgaan, stap voor stap.

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?
Ik haal voldoening uit veel dingen! Bij het behalen van het door de klant gestelde doel, bij een blijvend resultaat, maar zeker ook bij die “kleine” overwinningen op de weg ernaartoe.

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?
Op dit moment heb ik geen specifieke sportieve uitdaging die ik graag zou willen aangaan. Ik heb een goede balans gevonden tussen mijn tijd met mijn gezin, werk en sporten, en het is voor mij belangrijk om deze balans te blijven behouden.

Wat vind je zelf de beste en leukste workouts?
Sowieso functionele krachttraining, maar af en toe vind ik een energieke groepsles ook heerlijk.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?
Het geeft mij zoveel voldoening om inhoudelijk en op een actieve manier met een klant bezig te zijn. Het is ook de uitdaging die erbij komt kijken om een goede balans in voeding en beweging te brengen.

Op welke sportieve prestaties van jezelf ben je trots?
Ik heb vroeger op hoog niveau geturnd. Dat vergde veel tijd en discipline, maar ik heb ervan genoten en kijk terug op een mooie tijd.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je je nog verder in verdiepen?
Ik denk dat ik niet alleen beschik over uitgebreide kennis waardoor de klant op een effectieve manier bij mij traint, maar ook dat ik door het menselijke aspect dat ik bied, echt een steun kan zijn op weg naar een gezond en fit leven. In het behalen van doelen zijn de juiste trainingen, bewegingspatronen en voeding belangrijk, maar ook de mindset, en daar zou ik me graag nog verder in willen verdiepen.

 

Gratis Personal Training Try out