Tom Dijk

Tom Dijk

Personal Training

Vestiging: Hengelo

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken? 

Als coach vind ik het belangrijk om realistische doelen te stellen om deze vervolgens samen na te streven. Naast het sporten spelen er tenslotte nog veel meer factoren die van belang zijn om je doel te bereiken, denk hierbij aan; voeding, de verdeling van macronutriënten, je dagelijkse calorie inname, werkstress, vrije tijdsindeling etc. De beginfase, voordat er daadwerkelijk trainingen aan te pas komen, vind ik daarom heel belangrijk! Als coach moet ik dan alles duidelijk in kaart hebben om een plan van aanpak op te kunnen stellen wat past bij iedere individu. 

Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn? 

Gevulde wrap met kip uit de oven.  

Hoe ontspan je, ontstress je en chill je? 

Voor mij zijn dat de momenten wanneer ik zelf aan het sporten ben en gezellig met vrienden een avond doorbreng. 

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen? 

Eerlijkheid 

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer? 

Wanneer klanten ervaren dat ze profijt van de trainingen hebben in hun dagelijkse leven! Ook van hun enthousiasme, over welke vooruitgang dan ook, kan ik genieten. Dat kan zowel fysiek als mentaal zijn. 

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan? 

Het lijkt mij een mooie uitdaging om mezelf klaar te stomen voor een militaire training en deze succesvol af te ronden op zowel fysiek als mentaal gebied.  

Wat vind je zelf de beste en leukste work-outs? 

Ik richt mij voornamelijk op krachttraining, een training met veel volume om op deze manier progressie te boeken. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn teamgenoten een potje te voetballen. 

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid? 

Een gezonde leefstijl is heel belangrijk. Mensen zitten hierdoor lekkerder in hun vel en ervaren meer energie door de dag heen. Om mijn klanten ook dit gevoel te laten ervaren is mijn grootste drijfveer!  

Op welke sportieve prestaties van je zelf ben je trots? 

De ontwikkelingen die ik de afgelopen jaren gemaakt heb op lichamelijk gebied maar ook de kennis die ik tijdens dit proces heb opgedaan. 

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen? 

Ik blijf bezig om mezelf te ontwikkelen op het gebied van sport en een gezonde leefstijl. Dit door onder andere het volgen van cursussen buiten mijn werk om. Ik heb Sport & Bewegen afgerond op het Graafschap College, hierbij heb ik mij gespecialiseerd in sport, bewegen & gezondheid, leefstijl coaching en fitness instructeur. Op dit moment ben ik bezig om mijn fitnesskennis verder uit te breiden en wil ik mezelf nog verder verdiepen op het gebied van voeding.

Gratis Personal Training Try out