XCORE

Aanbod: Groepslessen

XCORE is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven en om calorieën te verbranden.

Tijdens deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren.

De XCORE-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en voornamelijk het bindweefsel in en rondom de spieren een extra belasting.

Voor wie is XCORE?

Het trainen met de XCORE-Trainer is veilig voor iedereen: doordat de Reactive Impact aan het begin van de teruggaande beweging plaatsvindt worden de gewrichten juist beschermd en niet overbelast. Bovendien zijn er drie verschillende maten en zijn de oefeningen op meerdere niveaus uit te voeren, dus je bepaalt zelf de intensiteit van de training.

Waarom is XCORE goed voor jou?

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCORE-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod