XCORE

Aanbod: Groepslessen

De XCORE groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt is een unieke en intensieve workout die je helpt om snel en effectief calorieën te verbranden en je spieren te versterken. Het is een combinatie van cardio en krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van de XCO-trainer: een holle buis gevuld met grit. Door de schokken die ontstaan tijdens het bewegen van de XCO-trainer worden je spieren extra belast en train je op een intensieve manier.

De XCORE les begint met een warming-up om je spieren op te warmen en je hartslag omhoog te brengen. Vervolgens wordt er overgegaan op het trainen van verschillende spiergroepen, zoals de buik, billen, benen en armen. Hierbij worden er verschillende oefeningen gedaan, zoals squats, lunges, push-ups en sit-ups, waarbij de XCO-trainer wordt gebruikt als extra gewicht. Door de intensiteit van de oefeningen en het gebruik van de XCO-trainer verbrand je veel calorieën en werk je aan het opbouwen van spiermassa.

Na het trainen van de verschillende spiergroepen wordt er afgesloten met een cooling-down, waarbij de focus ligt op het stretchen van de spieren. Hierdoor voorkom je blessures en herstel je sneller na de training.

De XCORE groepsles is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat de intensiteit en het gewicht van de XCO-trainer kunnen worden aangepast aan het niveau van de deelnemer. Bovendien is de les erg afwisselend, omdat er steeds weer nieuwe oefeningen worden gedaan.

Naast het feit dat de XCORE groepsles een uitdagende en effectieve training is, heeft het ook vele andere voordelen. Zo verbetert het je conditie en uithoudingsvermogen, verhoogt het je stofwisseling en helpt het je om stress te verminderen. Ook kun je door het volgen van de XCORE groepsles werken aan het verbeteren van je coördinatie en balans.

Wil je deelnemen aan de XCORE groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt? Kijk dan op de website voor het lesrooster en meld je aan. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding, sportschoenen en een flinke dosis motivatie!

Voor wie is XCORE?

Het trainen met de XCORE-Trainer is veilig voor iedereen: doordat de Reactive Impact aan het begin van de teruggaande beweging plaatsvindt worden de gewrichten juist beschermd en niet overbelast. Bovendien zijn er drie verschillende maten en zijn de oefeningen op meerdere niveaus uit te voeren, dus je bepaalt zelf de intensiteit van de training.

Waarom is XCORE goed voor jou?

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCORE-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod