AeroFitt Lift Event

Op vrijdagavond 24 november tussen 18:00 en 21:00 vindt er bij AeroFitt Duiven een Lift event plaats. Dit event is speciaal voor de (fanatieke) lifters onder ons. Is de Squat, Bench Press of Deadlift een standaard onderdeel in je trainingsprogramma of wil je dit graag leren? Ga dan de uitdaging met ons aan!

Wat houdt het in?

Het gaat om je beste 1RM neerzetten op de onderdelen: deadlift, squat en benchpress. Hierbij wordt gelet op het aantal kilo’s en techniek. De score houden we bij op een scorebord. Elke lift zal voor jou voelen als een overwinning. Degene die de meeste kg’s lift verdiend een welverdiende prijs.

Voorbereiding?
Om je goed te kunnen voorbereiden op de verschillende lifts, organiseren wij minimaal drie trainingsmomenten. Tijdens deze training zal je door AeroFitt collega’s met een stukje theorie en praktijk geholpen worden met de verschillende oefeningen en bijhorende technieken. We nemen ook het stukje mobiliteit op.

De trainingsmomenten zijn op*

  • Dinsdagavond 31 oktober 20:00: DEADLIFT
  • Dinsdagavond 7 november 20:00: SQUAT
  • Dinsdagavond 14 november 20:00: BENCH PRESS

*kun je niet op deze momenten? Plan gerust een afspraak in op de club met een van de coaches. Vermeld daar dan even bij dat je de lift techniek wilt doornemen.

Hoe kan je je opgeven?

Meld je aan voor het Lift event via de balie of via duiven@aerofitt.nl. Vermeld hierbij even je naam, achternaam en telefoonnummer. Je ontvangt voor aanvang van het evenement een informatie brief.

Extra hulp nodig? Geef dit dan ook even in de mail aan. Deelname is gratis. Voor de trainingen voor het event kun je via de balie of My AeroFitt app aanmelden. Dit is verplicht.

Succes!