We vieren BODYBALANCE 100 het liefst met jou! Geef je op voor deze ‘mijlpaal’ van een les, die wordt gehouden op vrijdag 30 juni om 19.30 uur, neem gerust een vriend(in) mee. We houden dit event in de mooie en ruime culturele zaal van De Brink bij AeroFitt Zelhem, join us!

Leden en niet-leden zijn welkom, geef je op bij de receptie of via de ‘my aerofitt’ app onder activiteiten.

Wat is BodyBalance?
BODYBALANCE is de op yoga gebaseerde les die je geest, je lichaam en je leven zal verbeteren.

Tijdens BODYBALANCE klinkt een geïnspireerde soundtrack terwijl je buigt en rekt door een reeks eenvoudige yogabewegingen en elementen van Tai Chi en Pilates omarmt. Ademhalingscontrole is een onderdeel van alle oefeningen en instructeurs zullen altijd opties bieden voor degenen die net zijn begonnen. Je versterkt je hele lichaam en verlaat de les met een kalm en gecentreerd gevoel.

Een motiverende mix van yoga met Tai chi en pilates.

Als je nog nooit yoga hebt geprobeerd, dan is BODYBALANCE geweldig om mee te beginnen. Als je al een vorm van yoga doet, zult je dol zijn op de afwisseling die je krijgt met BODYBALANCE.

Voordelen
Verbeter je flexibiliteit en verhoog de kracht van je core terwijl je het stressniveau verlaagt. Je concentreert je en creëert een blijvend gevoel van welzijn en rust.

Waarom het werkt
Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde reeks rekoefeningen, bewegingen en poses op muziek creëren een holistische workout die je lichaam in een staat van harmonie en balans brengt.

Formulier aanmelding Events voor niet leden