Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

If it doesn’t challenge you, it won’t change YOU.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het trainen van je biceps bij FeelGoodClub AeroFitt! Hieronder vind je een trainingsprogramma dat speciaal is samengesteld om je biceps te versterken.

Het programma bestaat uit drie verschillende oefeningen die elk gericht zijn op een ander deel van de biceps. Door deze oefeningen te combineren, zorg je ervoor dat je alle delen van je biceps traint en ze gelijkmatig ontwikkelt.

Voor elke oefening raden we aan om 3 sets van 12 herhalingen uit te voeren met een rustperiode van 60 seconden tussen elke set.

Oefening 1: Barbell curl

De barbell curl is een klassieke oefening die gericht is op het bovenste deel van de biceps. Het enige wat je nodig hebt is een halterstang en wat gewichten.

Stap 1: Ga rechtop staan en houd de halterstang vast met je handen op schouderbreedte uit elkaar.

Stap 2: Houd je armen gestrekt langs je lichaam en til de halterstang omhoog naar je schouders terwijl je je biceps aanspant.

Stap 3: Houd de halterstang even vast op schouderhoogte en laat hem vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie.

Oefening 2: Hammer curl

De hammer curl is gericht op het middelste deel van de biceps. Je kunt deze oefening uitvoeren met dumbbells.

Stap 1: Ga rechtop staan en houd een dumbbell in elke hand met je handpalmen naar binnen gericht.

Stap 2: Houd je armen gestrekt langs je lichaam en til de dumbbells omhoog naar je schouders terwijl je je biceps aanspant.

Stap 3: Houd de dumbbells even vast op schouderhoogte en laat ze vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie.

Oefening 3: Concentration curl

De concentration curl is gericht op het onderste deel van de biceps. Je kunt deze oefening uitvoeren met een dumbbell en een bankje.

Stap 1: Ga zitten op een bankje en houd een dumbbell vast in je rechterhand.

Stap 2: Plaats je elleboog aan de binnenkant van je rechterbeen en laat de dumbbell naar beneden hangen.

Stap 3: Houd je arm gestrekt en til de dumbbell omhoog naar je schouder terwijl je je biceps aanspant.

Stap 4: Houd de dumbbell even vast op schouderhoogte en laat hem vervolgens gecontroleerd zakken naar de startpositie.

Herhaal de oefening met je linkerarm.

Door deze drie oefeningen te combineren in een trainingsprogramma, kun je je biceps op een effectieve manier trainen en ze gelijkmatig ontwikkelen. Vergeet niet om voldoende rust te nemen tussen elke set en om goed op te warmen voordat je begint met trainen.

Stel niet uit, start vandaag nog met jouw pad naar een gezondere leefstijl!

Fitnessen doe je bij AeroFitt.

Een fitnesstraining is vaak gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid en het opbouwen van spiermassa. Als je specifieke doelen hebt, zoals het vergroten van de spierkracht in je biceps, kan het raadzaam zijn om de hulp van een fitnessinstructeur in te schakelen.

Bij FeelGoodClub AeroFitt beschikken onze fitnessinstructeurs over de expertise en ervaring om je te helpen bij het samenstellen van een trainingsprogramma dat gericht is op het versterken van je biceps. Onze instructeurs weten welke oefeningen het beste zijn voor deze specifieke spiergroep en kunnen je helpen bij het samenstellen van een trainingsschema dat past bij jouw fitnessniveau en persoonlijke doelen.

Het trainen van de biceps vereist vaak een combinatie van oefeningen die gericht zijn op het versterken van de spieren en het vergroten van de spiermassa. Onze instructeurs zullen je begeleiden bij het uitvoeren van deze oefeningen met de juiste techniek en intensiteit om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt en blessures voorkomt.

Bovendien kunnen onze instructeurs je helpen bij het opstellen van een dieetplan dat gericht is op het versterken van de spieren. Het is belangrijk om voldoende eiwitten en voedingsstoffen binnen te krijgen om spiergroei te stimuleren en te ondersteunen.

Als je serieus bent over het versterken van je biceps, overweeg dan om een afspraak te maken met een van onze fitnessinstructeurs bij FeelGoodClub AeroFitt. Onze instructeurs hebben de expertise en ervaring om je te helpen bij het samenstellen van een trainingsprogramma dat specifiek gericht is op het versterken van je biceps en het behalen van jouw persoonlijke fitnessdoelen.