Vind je ook het interessant, leerzaam en goed om meer te weten over gedrag, slechte voeding, gezonde voeding, de werking van je suikerspiegel, eetpatronen, eetmanieren?

We willen alle AeroFitters een vitaliteitsboost geven die blijvend impact maakt, kom ook op naar deze levendige Masterclass verzorgd door Henk-Jan Koershuis.

VRIJDAG 14 APRIL 15.00 uur – RESERVEER JE PLEK BIJ DE RECEPTIE IN ZUTPHEN

Het boek ‘Een gouden Boodschap’

Henk-Jan schreef ook een boek over hoe we radicaal anders “moeten” eten en boodschappen doen!

HET GAAT OVER OVERGEWICHT EN GEVAARLIJK HOGE BLOEDSUIKERSPIEGELS.

Ruim 50% van de mensen kampt met overgewicht of gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels als gevolg van ongezonde voedingspatronen. Ruim 50%!! Een epidemie van ongekende omvang is helaas de keiharde realiteit. Blijven wij op de huidige manier eten, dan winnen wij niet, maar verliezen we de strijd tegen kanker, diabetes, overgewicht, vermoeidheid, gebrek aan zelfvertrouwen en vele andere klachten en ziektes. Vaak zónder dat ze het door hebben. De realiteit is dat je nare ziektes, die veel te vroeg optreden, in veel gevallen kunt uitsluiten. Of tot een minimum kunt beperken. Maar dan moeten we wel wat doen aan het massale overgewicht en de ziekelijk hoge bloedsuikerspiegels waar veel mensen – ongemerkt – mee te maken hebben. We eten op een manier dat velen normaal vinden. Die vorm van normaal is niet meer zo gezond.

GEEN LID? Wil je graag deze middag aanwezig zijn? Vul onderstaand formulier in;

Formulier aanmelding Events voor niet leden