Nieuw! Om je extra te motiveren begin van het jaar kun je vanaf januari bij AeroFitt Duiven de nieuwste, fitnesstrends beleven worktouts als Dance, Pilates met Yoga, of feestend op je citybike…alles is mogelijk en inspireert je om je te pushen naar die fitte versie!

Bekijk het lesrooster voor de juiste tijden en om je plek te reserveren online. (my AeroFitt omgeving/app)

URBAN CYCLE – DI | WO
Party on a bike, just try and enjoy the ride!

LES MILLS DANCE – MA
Een high-energy workout die de manier waarop je beweegt en zweet opnieuw uitvindt! 45 minuten, 10 standalone tracks, geïnspireerd door wereldwijde dansgenres en ontwikkeld door dansers. Elke les bevat innovatieve dansbewegingen die samensmelten met de muziek, geïnspireerd op veel verschillende dansgenres. LES MILLS DANCE is eenvoudig onder de knie te krijgen en geschikt voor iedereen die van dansen houdt, hun dans skills willen verbeteren en tegelijkertijd fit willen worden.

LES MILLS SHAPES – DI | DO | ZO
Dit is dé workout waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had. Een low-impact workout met een dynamische mix van Pilates, Barre en Power Yoga op energieke beats. In LES MILLS SHAPES dagen we je spieren uit met kleine, gecontroleerde bewegingen en heel veel herhalingen waarin je jezelf in de burn van de ‘hot spot’ van de oefening sterker en strakker traint, je postuur verbetert en flexibeler wordt. Wil jij sterker worden zonder zware gewichten te liften? Dan is dit dé workout voor jou!