Sportschool in Westervoort

Sportschool in Westervoort

Iedereen die naar de sportschool gaat, komt hier met een reden. Bijvoorbeeld conditie verbeteren, kracht opbouwen of afvallen. Bij onze FeelGoodClubs trainen niet alleen maar mensen met perfecte lichamen. En voor iedereen was het ooit de eerste keer dat hij of zij kwam trainen.

Je bent dus zeker niet de enige die buiten adem raakt, of niet precies weet hoe een apparaat werkt of oefening gaat. Er is dus niets om je druk om te maken, onze instructeurs helpen je graag op weg!

FeelGoodClub AeroFitt is dé sportschool in de regio Westervoort! Uniek in Bronckhorst en de Liemers: alles onder één dak!

  • Ben je op zoek naar een sportschool in Westervoort, maar wil je niet standaard elk bezoek dezelfde oefeningen in hetzelfde rondje doen?
  • Zoek je een sportschool in de buurt van Westervoort, waar je zelf kunt bepalen welke vorm van fitness en/ of groepslessen je wilt beoefenen?
  • Wil je altijd gebruik kunnen maken van de laatste trends op het gebied van fitness en groepslessen?
  • Wil je betaalbaar kennismaken met Yoga, Kickboksen, Les Mills lessen zoals Body Pump en Body Attack, Bootcamp, Zumba en Pilates bij een sportschool in de buurt van Westervoort?

Is het antwoord op één van de vragen JA?
Kies dan voor een fitness lidmaatschap bij FeelGoodClub AeroFitt!

Vraag nu alle (start)informatie aan en start vandaag nog met sporten bij één van onze FeelGoodClubs in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen!

Met jouw lidmaatschap kun je terecht bij al onze fitnessclubs in de regio Bronckhorst en de Liemers.

Benieuwd hoe onze FeelGoodClubs er van binnen uitzien en welke faciliteiten we je kunnen aanbieden?

Kom vrijblijvend kennismaken met ons team en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen.

Proef de sfeer en maak kennis met de nieuwste workouts, Small Group trainingen, groepslessen en fitnessapparatuur.

  • 1. Vrijblijvende kennismaking

Laat je rondleiden in een van onze AeroFitt clubs en krijg alles te horen over de faciliteiten en het sportaanbod van AeroFitt.

  • 2. Gratis 7-dagenpas

Ben jij benieuwd hoe onze AeroFitt clubs eruit zien en wat wij allemaal te bieden hebben? Probeer dan eens een gratis 7-dagenpas!

  • 3. Of schrijf je direct in

Al bekend met ons? Schrijf je dan eenvoudig online in en start direct met sporten!