Haal het maximale uit jezelf!

Alles onder één dak om sterker te worden!

Alles onder één dak om sterker te worden!

Iedereen wil zo snel mogelijk resultaat en sneller gespierd worden. Hoewel het opbouwen van spiermassa een langzaam proces is kun je dit proces wel optimaliseren om zo sneller gespierd te worden. Wanneer je vanaf het begin direct een door onze instructeurs samengesteld trainingsschema hebt en je hier aan houdt dan ga je gegarandeerd sneller gespierd worden. Verwacht geen spectaculaire resultaten binnen twee maanden, maar trek eerder een paar jaar uit voor bouwen van een sterk en gespierd lichaam.
  • Krachttraining beïnvloedt de samenstelling van je lichaam. De verhouding tussen spier- en vetmassa verandert; je vetvrije massa neemt toe!

  • Spieren maken je fit. Je hebt meer energie, meer kracht en je zit beter in je vel.

  • Spieren steunen je botten. Daardoor kunnen ze je beschermen tegen blessures.

  • Sterke spieren zijn het beste middel om rugpijn te verzachten en te voorkomen.

  • Krachttraining kan je beschermen tegen diabetes type 2, je vetstofwisseling verbeteren en je bloeddruk reguleren.

  • Een goede spiermassa verbetert je houding, je evenwicht en je coördinatie.

  • Voor veel mensen is het een perfecte manier om stress af te bouwen.

Feel Good, Feel Better!

Feel Good, Feel Better!

Door je spieren regelmatig met gewichten te belasten, verander je ze. Ze kunnen makkelijker energie omzetten, de bloeddoorstroming wordt vele malen beter, de spiervezels veranderen en je spieren worden alsmaar groter. Je wordt stapsgewijs dus sterker!

Je spieren opbouwen doe je met een trainingsschema. Met gezond eten leg je daarnaast de basis om goede prestaties neer te kunnen zetten en alles uit je work-outs te halen. Een voedingsschema waarin van moment tot moment staat beschreven wat je eet, helpt je hierbij. Wil je sterker worden, dan zijn dus zowel een voeding- als een trainingsschema van belang.

1. Starten maar!

Bij je eerste bezoek aan onze FeelGoodClub leggen wij je stap voor stap uit hoe onze fitnessapparaten werken en laten wij onze functionele trainings- en krachtruimtes zien en zullen onze instructeurs voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden.

2. Waar sta je nu?

2. Waar sta je nu?

Tijdens je 2e bezoek zullen wij een aantal tests afnemen waaronder een inbody meting. Aan de hand van deze gegevens zullen onze instructeurs samen met jou je doelen gaan bepalen en een persoonlijk sportschema gaan uitwerken. Hierbij zullen wij je alle handvatten geven om een doelgerichte krachttraining te kunnen doen en geven wij indien gewenst tips zodat jij goed en veilig resultaten kunt gaan behalen!

3. En dan?

Je persoonlijke schema is klaar, we hebben dit met je doorgenomen en bij vragen weet je ons te vinden. We zullen nu ieder kwartaal een Coachingsgesprek met je houden, hierin kijken we naar resultaten, doen we de testen opnieuw en stellen we waar nodig je doelen bij.

Om in spiermassa aan te komen, moet je elke dag meer calorieën binnenkrijgen dan jouw lichaam verbrandt. Om te groeien moet je dus eten! Als sterker worden het doel is, komen bij het samenstellen van een voedingsschema allerlei aspecten om de hoek kijken. Factoren zoals geslacht en gewicht bijvoorbeeld.

Onze instructeurs maken persoonlijke voedingsschema’s, afgestemd op die genoemde factoren, maar ook op jouw voorkeuren, trainingsuren, trainingsintensiteit en jouw motivatie om meer spiermassa op te bouwen. Onze instructeurs en voedingsconsulenten weten als geen ander wat je wél en níet moet binnenkrijgen op weg naar het bereiken van jouw doel. Je wordt wekelijks verrast met behulp van onze Vytal voedingsapp unieke combinaties, recepten en meer, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Laten we samen kijken naar je wensen en doelstellingen

Bij ons hangt een aangename en ongedwongen sfeer en onze instructeurs staan altijd voor jou klaar.

Liever eerst proberen?

Probeer het dan eens vrijblijvend uit.

Wij willen iedereen helpen met het creëren van een gezondere levensstijl

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Wil jij sterker en fitter worden? Dan is sporten bij FeelGoodClub AeroFitt de perfecte oplossing voor jou! Met vestigingen in Didam, Duiven, Hengelo Gelderland, Zelhem en Zutphen is AeroFitt het sportcentrum in de regio Achterhoek en de Liemers waar jij terecht kunt voor een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten.

Bij AeroFitt staan ervaren trainers voor je klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Of je nu je spieren wilt versterken, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker wilt sporten, bij AeroFitt ben je aan het juiste adres. Dankzij de deskundige begeleiding van onze trainers en moderne sportfaciliteiten zul je snel resultaat zien.

Naast individuele trainingen biedt AeroFitt ook groepslessen aan, zoals bodypump, spinning en yoga. Hierdoor kun je niet alleen aan jouw fysieke fitheid werken, maar ook nieuwe mensen ontmoeten en jouw sociale leven verrijken.

Bij AeroFitt staat persoonlijke aandacht centraal. Je krijgt altijd een persoonlijk trainingsschema dat is afgestemd op jouw individuele doelen en wensen. Daarnaast wordt je regelmatig gecontroleerd en bijgestuurd om ervoor te zorgen dat je optimaal vooruitgang boekt.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met AeroFitt om sterker en fitter te worden. Bij AeroFitt ben je verzekerd van professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer. Ontdek het zelf en ervaar de voordelen van sporten bij AeroFitt!