De meest complete voedingsapp ooit!

Vytal

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Met VYTAL stel je binnen enkele minuten automatisch een voedingsschema op!

 • Keuze uit 1.500+ recepten

 • Automatisch jouw boodschappenlijstje klaar

 • Persoonlijke Coach

 • Volg je voortgang in de App

 • Personaliseer je doelen & voorkeuren

Start nu met jouw weg naar een gezondere levensstijl.

De meest complete voedingsapp ooit!

Vytal

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Met VYTAL stel je binnen enkele minuten automatisch een voedingsschema op!

 • Keuze uit 1.500+ recepten

 • Automatisch jouw boodschappenlijstje klaar

 • Persoonlijke Coach

 • Volg je voortgang in de App

 • Personaliseer je doelen & voorkeuren

Start nu met jouw weg naar een gezondere levensstijl.

Wat is Vytal?

VYTAL is een handige app waarmee je binnen enkele minuten automatisch je eigen persoonlijke voedingsschema kunt opstellen, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeuren, allergieën, eten met het hele gezin en maximale bereidingstijd.

De app zet automatisch je voedingsschema voor 10 dagen klaar en vult elke dag die voorbij gaat, weer een nieuwe dag aan. Zo kun jij eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt. Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk en calorieën tellen is niet meer nodig!

Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief voor je klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Er zijn 1500+ recepten beschikbaar, genoeg keuze dus! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.

Bovendien zet je in een handomdraai je boodschappenlijstje klaar of kun je je boodschappen direct laten thuisbezorgen!

Vytal bevat onder andere:

 • Een volledig persoonlijk voedingsschema, dagelijks aangevuld
 • Toegang tot 1500+ makkelijke en gezinsvriendelijke recepten
 • Eigen favoriete recepten kunnen samenstellen
 • Een handig boodschappenlijstje, of direct laten thuisbezorgen
 • Je voortgang bij kunnen houden in je statistieken en via voortgangsfoto’s

De Meest Gestelde Vragen

VYTAL is een prettig platform om mee te werken. Eenvoud is daarbij het meest kenmerkend voor de App. Daardoor kunnen wij ons focussen op het begeleiden jou op het gebied van mindset, balans, trainingsschema’s en het vasthouden van het nieuw aangeleerde voedingspatroon.
Het voedingsplatform VYTAL is voor al onze Result/Feelgood leden GRATIS te gebruiken, download de App en kies jouw FeelGoodClub AeroFitt vestiging.
Één van onze voedingscoaches neemt vervolgens contact met je op voor verdere uitleg en een startplan.

Het moeilijke aan gezonder eten is dat het vaak niet gevarieerd is, of niet lekker, duur, te weinig. Al deze argumenten gaan de prullenbak in met VYTAL. Deze voedingssapp is niet alleen de grootste database van lekker gezonde recepten, het past de hoeveelheden automatisch aan, aan jouw doel en lichaam.

Zo heeft een zwaar of actief persoon een ander voedingsplan dan een klein of inactief persoon. Zo eet je nooit meer te veel (geen resultaat) of te weinig (honger). Hiermee wordt het behalen van je doelstelling een stuk eenvoudiger!

Jij kiest uit de meer dan 1.600 recepten, om het schema persoonlijk te maken. De app geeft automatisch aan hoe veel je hiervan moet eten. Wil/mag je iets niet eten? Geen probleem. Geef dit aan en ze komen niet meer voor in de suggesties.

Nee, integendeel!

Je hoeft niet meer te bedenken wat je eet en je boodschappenlijstje is zo gemaakt! Daarnaast kan je de recepten filteren op ‘snel klaar’ of ‘onderweg’.
Voer je metingen in en voeg je progressiefoto’s toe in de app. Zo blijf je gemotiveerd omdat je verschil zult zien. Hoe veel mensen geven te vroeg op omdat ze het resultaat niet zien? ZONDE!

Haal alles uit de app met simpele instructie filmpjes. Hoe zet je je eigen maaltijden erin? Hoe kies ik een nieuwe maaltijd? Alles staat erin!

Afvallen mag best een feest worden toch. De recepten die hierin staan zijn zo lekker dat iedereen wilt mee eten. Dit word erg makkelijk gemaakt door de + knop. Hierin kan je zelfs aangeven of je tafelgenoten grote of kleine eters, of kinderen zijn. Zo hoef je niet meer apart te koken voor jezelf maar kan het hele gezin profiteren van een gezondere levensstijl!

Als je tegen jezelf zegt: “Ik wil gezonder eten”, dan zeg je ook “Ik moet beter plannen”. Want onderweg of met honger maak je verkeerde beslissingen. De app maakt het schema automatisch aan voor de komende 10 dagen. Deze kan je vervolgens nog helemaal naar je smaak brengen, wijzigen of kopiëren. Maar de planner geeft je de mogelijkheid om uit de bekende valkuilen te stappen.