Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen solliciteren als fitness instructeur bij FeelGoodClub AeroFitt in Zutphen. Hieronder staan een aantal redenen opgesomd:

  1. Passie voor fitness: Als je een passie hebt voor fitness en je deze passie wilt delen met anderen, dan is werken als fitness instructeur bij AeroFitt de perfecte manier om dit te doen. Je hebt de kans om anderen te helpen bij het behalen van hun doelen en het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.
  2. Werken in een professionele omgeving: AeroFitt is een professionele fitnessclub met moderne faciliteiten en professionele apparatuur. Als fitness instructeur bij AeroFitt heb je de mogelijkheid om te werken in een professionele omgeving en de nieuwste fitnessapparatuur te gebruiken.
  3. De kans om anderen te inspireren: Als fitness instructeur bij AeroFitt heb je de kans om anderen te inspireren en te motiveren om hun doelen te behalen en gezonder te leven. Het is een uitdagende en bevredigende rol waarin je anderen kunt helpen om hun persoonlijke fitnessdoelen te bereiken.
  4. Samenwerken met een team: Bij AeroFitt werk je als fitness instructeur samen met een team van andere professionals, zoals personal trainers en groepslesinstructeurs. Samen werk je aan het leveren van hoogwaardige fitnessdiensten aan de leden van AeroFitt.
  5. Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling: AeroFitt biedt mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en training, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen als fitness instructeur. Je kunt je kennis en vaardigheden uitbreiden en doorgroeien in je carrière als fitnessprofessional.

In het kort biedt AeroFitt als werkgever de mogelijkheid om te werken in een professionele en inspirerende omgeving waar je anderen kunt helpen hun fitnessdoelen te behalen. Daarnaast biedt AeroFitt mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en training, waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen als fitnessprofessional.

Als je onderdeel wilt worden van team AeroFitt, stuur dan een motivatie mailtje naar anouk@aerofitt.nl waarin je jouw naam, leeftijd, eventuele ervaring en voorkeursvestiging vermeldt. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.