Ballstraining

Aanbod: Groepslessen

Ballstraining is een programma waar plezier een belangrijke factor is.

Spelenderwijs tillen, buigen, draaien, stappen, springen, gooien etc. met verschillende soorten ballen en zo je hele lichaam trainen.

Een bal is instabiel en geeft je zenuwstelsel flink wat werk te verrichten om te voorkomen dat je uit balans geraakt. Of je nu op een instabiele ondergrond zit of staat of een geworpen bal dient te vangen, je zult moeten stabiliseren en continu proberen je zwaartepunt binnen het steunvlak te houden.

Voor wie is Ballstraining?

Balls is een leuke manier van trainen waarbij je coördinatie en balans uitgedaagd worden en je reactiesnelheid snel verbetert. Balls is hiermee geschikt voor iedereen, van recreatieve sporter tot teamsporter tot topsporter.

Waarom is Ballstraining goed voor jou?

Door de vele mogelijkheden tot werpen en vangen komt het tot een ware rotatie training die een transfer heeft naar diverse andere sporten en meteen een flinke impact heeft op je rompspieren. Mede daarom kan het ook weer als zeer functionele core training bestempeld worden.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod