Body Step

Aanbod: Groepslessen

Ben je op zoek naar een uitdagende groepsles die zorgt voor een cardiovasculaire workout en tegelijkertijd je been- en bilspieren traint? Dan is Body Step bij FeelGoodClub AeroFitt iets voor jou!

Body Step is een door Les Mills ontwikkelde groepsles waarbij je gebruik maakt van een verstelbare step. Het is een intensieve workout waarbij je een choreografie volgt op muziek. Tijdens de les maak je verschillende bewegingen op en rondom de step, zoals op- en afstappen, lunges en squats. Door de combinatie van cardio en krachttraining is Body Step niet alleen goed voor je uithoudingsvermogen, maar ook voor het verbeteren van je spierkracht en coördinatie.

De les begint met een warming-up om je lichaam voor te bereiden op de intensieve workout. Vervolgens worden er verschillende oefeningen gedaan op de step, waarbij je je hartslag flink omhoog brengt. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van verschillende muziekstijlen en tempo’s, waardoor de workout gevarieerd blijft en je uitgedaagd blijft worden. Aan het einde van de les volgt er een cooling-down om je spieren te stretchen en je hartslag langzaam terug te brengen naar rust.

Body Step is geschikt voor iedereen die graag aan zijn of haar conditie wil werken en tegelijkertijd de beenspieren en billen wil trainen. Omdat je zelf de hoogte van de step kunt instellen, is de les ook geschikt voor mensen met knieproblemen of andere blessures. Doordat de les op muziek wordt gegeven en er een choreografie wordt gevolgd, blijft het ook leuk en uitdagend om te blijven doen.

Wil je graag een keer meedoen met een Body Step les bij FeelGoodClub AeroFitt? Meld je dan aan voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe uitdagend en leuk deze groepsles is. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens de les. We zien je graag binnenkort bij FeelGoodClub AeroFitt!

Voor wie is Body Step?

Omdat de combinaties en oefeningen bij deze groepsles toegankelijk en afwisselend zijn, is de les geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen!
Body Step is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken. De beginner kan dankzij de eenvoudige choreografie goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

Waarom is Body Step goed voor jou?

Vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is het de manier om in vorm te raken. Bijkomend voordeel is dat de groepsles eenvoudig is, zodat “het denken” niet “het doen” in de weg staat.

De voordelen op een rijtje:
  • Zorgt dat je een slanker lichaam krijgt, omdat je veel calorieën verbrandt
  • Verbetert je kracht
  • Verhoogt je conditie
  • Verbetert je coördinatie
  • Verbetert je botdichtheid
  • Verbetert je hart- en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod