CrossGym

Aanbod: Groepslessen

CrossGym is een intensief en afwisselend Small Group Fitness programma waar plezier aan bewegen een belangrijk aspect is.

CrossGym is een populaire en uitdagende groepsles die wordt gegeven bij FeelGoodClub AeroFitt. Het is een intensieve en gevarieerde training die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De les wordt gegeven in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte met diverse trainingsattributen zoals barbells, kettlebells, dumbbells en medicin balls.

Tijdens de CrossGym groepsles worden diverse oefeningen uitgevoerd die gericht zijn op krachttraining, cardio en conditietraining. De les bestaat uit verschillende circuits die elk bestaan uit een combinatie van krachtoefeningen en cardio-oefeningen. Hierdoor worden alle spiergroepen getraind en wordt er gewerkt aan het verbeteren van de algehele fitheid.

Een van de voordelen van de CrossGym groepsles is dat het een full-body workout is. Dit betekent dat alle spiergroepen worden getraind en dat er wordt gewerkt aan zowel kracht als uithoudingsvermogen. Daarnaast is het een effectieve manier om vet te verbranden en om de conditie te verbeteren.

Een ander voordeel van de CrossGym groepsles is dat het geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus. De oefeningen kunnen namelijk worden aangepast aan het niveau van de deelnemer. Hierdoor kan iedereen meedoen en zijn of haar eigen doelen bereiken.

De CrossGym groepsles wordt gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers. Zij begeleiden de deelnemers tijdens de les en zorgen voor een veilige en effectieve training. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en advies.

Naast de fysieke voordelen heeft de CrossGym groepsles ook mentale voordelen. Het is namelijk een uitdagende en afwisselende les die zorgt voor een flinke dosis energie en positiviteit. Hierdoor voelen deelnemers zich na de les vaak energieker en gemotiveerder.

Kortom, de CrossGym groepsles is een uitdagende en gevarieerde les die geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus. Het is een full-body workout die zorgt voor zowel kracht als uithoudingsvermogen en die daarnaast mentale voordelen biedt. Voel je fit, sterk en energiek na een CrossGym groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt!

Voor wie is CrossGym?

Iedereen, onafhankelijk van je fitheidsniveau, kan mee doen aan CrossGym! Je moet alleen bereidt zijn hard te werken want dan is een fit en sterk lichaam  je beloning!

Waarom is CrossGym goed voor jou?

Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, boksen, bokszakken, touwen, pull up bars etc. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Het doel van CrossGym is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod