Grit

Aanbod: Groepslessen

Bij FeelGoodClub AeroFitt kun je meedoen aan de uitdagende en intensieve GRIT groepsles. GRIT is een High-Intensity Interval Training (HIIT) en wordt verzorgd door Les Mills. Tijdens deze 30 minuten durende groepsles word je uitgedaagd om jezelf tot het uiterste te pushen en te werken aan je conditie en kracht. In deze tekst vertellen we je meer over wat je kunt verwachten tijdens de GRIT groepsles en waarom dit zo’n effectieve training is.

GRIT is een pittige training die gericht is op het verbranden van calorieën en het verbeteren van je algehele fitness. De les is verdeeld in drie onderdelen: cardio, kracht en plyometrie. Tijdens het cardio-gedeelte worden de hartslag en het uithoudingsvermogen verbeterd door middel van oefeningen zoals sprintjes en burpees. Bij het kracht-gedeelte ligt de nadruk op het versterken van de spieren door middel van gewichten en weerstandsbanden. Bij het plyometrische gedeelte draait het om explosieve bewegingen, zoals jump squats en lunges, om de kracht en snelheid te verbeteren.

GRIT is een uitdagende groepsles waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling. Door middel van intensieve oefeningen word je uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en jezelf te overtreffen. De groepstraining zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en de instructeur begeleidt je bij het verbeteren van je techniek. Zo kun je elke keer weer het maximale uit jezelf halen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat HIIT-trainingen zoals GRIT zeer effectief zijn bij het verbranden van vet en het verbeteren van je algehele conditie. Tijdens de training werk je op een zeer intensief niveau, waardoor je stofwisseling versnelt en je nog lang na de training calorieën blijft verbranden. Door regelmatig mee te doen aan GRIT groepslessen bij FeelGoodClub AeroFitt kun je dus snel resultaten boeken en je fitnessdoelen bereiken.

GRIT is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een intensieve en effectieve training. Omdat de intensiteit van de training hoog is, is het wel belangrijk dat je al enige basisfitheid hebt. Heb je bijvoorbeeld last van een blessure of ben je net begonnen met sporten, dan kun je beter eerst kiezen voor een andere groepsles.

Wil jij graag meedoen aan de GRIT groepsles bij FeelGoodClub AeroFitt en werken aan je conditie en kracht? Reserveer dan snel jouw plekje op de website en kom langs voor een uitdagende training onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Voor wie is GRIT?

Als jij je fitheid naar een hoger niveau wilt tillen, is Grit geschikt voor jou. Je vergroot in no-time je atletische capaciteit. Daarnaast zorgt de intensieve training ervoor dat je sneller resultaten boekt. Tijdens de workout maximaliseer jij je calorieverbranding en zelfs na de workout blijf je calorieën verbranden.

Waarom is GRIT goed voor jou?

Onder leiding van een goed getrainde coach ga jij de uitdaging aan om je doel te behalen. Grit is ontwikkeld om vet te verbranden en om aan je conditie te werken. Je doet oefeningen die gebaseerd zijn op het trainen van een krachtig lichaam.

Deze les eens proberen?

Gratis 7 dagen pas

  • Helaas is een gratis 7-dagenpas in Duiven niet langer beschikbaar. Je kunt wel een rondleiding aanvragen, zodat wij je op weg kunnen helpen.

Andere lessen en aanbod

Andere lessen en aanbod