Kevin de Voogt

Kevin de Voogt

Personal Training

Vestiging: Zelhem

Wat zijn volgens jou de belangrijkste eigenschappen van goede coaching en resultaat bereiken?

Het moet op maat zijn, ieder zijn eigen tempo en traject. Ook de manier van coaching is belangrijk. Iedereen zit immers anders in elkaar.

Als je je lekkerste maaltijd moest uitkiezen, wat zou het zijn?

Hete kip met rijst, kun je me altijd voor wakker maken.

Hoe ontspan je, ontstress je en chill je?

Ik ben getrouwd en heb een zoontje en vind het heerlijk om met mijn gezin op stap te zijn. Dit kan een simpel bakje koffie zijn, weekendje weg, maar ook kan ik erg genieten van samen met mijn zoontje te fietsen in het bos.

Welke karaktertrek waardeer je het meest in mensen?

Humor, dit straalt voor mij positiviteit uit. Dat geeft me energie.

Waar haal je de meeste voldoening uit als personal trainer?

Levensveranderend aan het werk zijn. Dit kan medicatie verlagend zijn, revalidatie, afvallen etc. Prachtig om te zien dat mensen hun resultaten, die we samen bepaald hebben, behalen om vervolgens deze vast te kunnen houden en nieuwe doelstellingen te kunnen maken, welke deze dan ook mogen zijn.

Welke uitdagingen wil je in de toekomst nog graag aangaan?

Als sporter zou ik zelf de Alpe d’Huzes willen fietsen. Vanwege het persoonlijke gevoel wat hieraan verbonden is, maar ook lijkt dit me een prachtige ervaring door de mooie omgeving. Door de nieuwe type fietsen die we in de fitness hebben is het nu nog makkelijker hiervoor te trainen en komt deze toekomstige uitdaging nog dichterbij.

Wat vind je zelf de beste en leukste work outs?

Gevarieerde trainingen. Ik houd er zelf van om allround fit te zijn. Zowel kracht, conditie, maar ook workouts die als basis lenigheid en balans hebben.

Wat is jouw belangrijkste drijfveer om mensen te helpen met hun gezondheid?

Bewustwording, waarom is iets goed om te doen, welke oefeningen passen het beste bij jou, maar bovenal met welke houding maak je de trainingen het meest effectief. Mijn sporters iets blijvends mee willen geven voor niet alleen tijdens de trainingen maar ook tijdens het dagelijks leven.

Op welke sportieve prestaties van je zelf ben je trots?

Jarenlang op redelijk hoog niveau gevolleybalt. Om kampioenschappen gespeeld, maar ook tegen degradaties, om daar altijd beter uit te komen.

Waar ben je in gespecialiseerd en waar wil je, je nog verder in verdiepen?

Variatie. Er zijn zoveel leuke en effectieve manieren om te trainen. Houd sporten leuk, uitdagend met de juiste houding. Daar wil ik in door blijven groeien.

Gratis Personal Training Try out